Παρασκευή, 29 Απριλίου 2016

Ο ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗΣ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΝΗ... (βίντεο)

Ζούμε σε εποχές αποκορύφωσης και εμφάνισης όλων όσων εσχατολογικών έχουν γραφεί στην χριστιανική Βίβλο.
Ζούμε στις παραμονές συγκλονιστικών εξελίξεων...

Στην σημερινή εποχή κυριαρχεί η πλάνη και την αποστασία. Πρωταγωνιστές οι διάφοροι ψευδοπροφήτες, προάγγελοι της παγκόσμιας κυριαρχίας του Άρχοντα του Σκότους. Αλλα δεν θα κρατήσει πολύ. Μετά την Σταύρωση όμως θα έρθει η Ανάσταση.

Ματθαίο (24: 23 – 26), ο Ιησούς προειδοποίησε: «Τότε, αν κάποιος σας πει: Να, εδώ είναι ο Χριστός ή εδώ μην πιστέψετε. Επειδή θα σηκωθούν ψευδόχριστοι και ψευδοπροφήτες και θα δείξουν μεγάλα σημεία και τέρατα, ώστε να πλανήσουν, ει δυνατόν, και τους εκλεκτούς. Να, σας τα προείπα. Αν, λοιπόν, σας πουν: Να, είναι στην έρημο, μην βγείτε. Να, στα εσωτερικά δωμάτια, μην πιστέψετε.»

«Ας μην σας εξαπατήσει κάποιος με κανέναν τρόπο• επειδή δεν θα έρθει εκείνη η ημέρα, αν πρώτα δεν έρθει η αποστασία και αποκαλυφθεί ο άνθρωπος της αμαρτίας, ο γιος της απωλείας, αυτός που θα αντιτάσσεται και θα υπερυψώνει τον εαυτό του ενάντια σε κάθε έναν που λέγεται θεός ή σέβασμα, ώστε να καθίσει στον ναό του Θεού ως Θεός.» (Επιστολή προς Θεσσαλονικείς Β΄ 2: 3 & 4).

«Και είδα τρία ακάθαρτα πνεύματα όμοια με βατράχους, που έβγαιναν από το στόμα του δράκοντα, και από το στόμα του θηρίου, και από το στόμα του ψευδοπροφήτη».

«Πλάνησε αυτούς που πήραν το χάραγμα του θηρίου» Αποκάλυψη 19:20

«Ο ψευδοπροφήτης έκανε τα σημεία μπροστά του (θηρίου)» Αποκάλυψη 19:20

«Έκανε τα σημεία… με τα οποία πλάνησε αυτούς» Αποκάλυψη 19:20

«Πλάνησε αυτούς… που προσκυνούσαν την εικόνα του (θηρίου)» Αποκάλυψη 19:20.

«Τις παραμονές της Δευτέρας Παρουσίας θα σημειωθεί μεγάλη αποστασία

Θα την προκαλέσουν ψευδοπροφήτες που «πολλούς πλανήσουσιν» (Ματθ. ΚΔ’ 4, 5).
nikosxeiladakis.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...