Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2016

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ:ΠΑΚΕΤΟ «ΘΑΝΑΤΟΥ» ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΗΣ ΧΑ!

Δέμα με απειλητική επιστολή και εκρηκτικό μηχανισμό έστειλαν άγνωστοι πριν από λίγο στο σπίτι της εισαγγελέως,
(που είχε παραπέμψει σε δίκη μέλη της Χρυσής Αυγής),στον Χολαργό, η οποία αφού είδε το περιεχόμενο ειδοποίησε την αστυνομία.

Το δέμα παρελήφθη από συνεργείο του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών. Για την υπόθεση διενεργείται έρευνα από την κρατική ασφάλεια, ενώ ενημερώθηκε και η αντιτρομοκρατική υπηρεσία.

Όπως έγινε γνωστό, η συγκεκριμένη δικαστικός έχει συμμετάσχει σε δίκες σοβαρών υποθέσεων, ανάμεσα στις οποίες ήταν πρόσφατα και αυτή της «Χρυσής Αυγής».

Σύμφωνα με πληροφορίες όταν η εισαγγελέας  άνοιξε το πακέτο, διαπίστωσε ότι περιείχε ένα βιβλίο. Μέσα στις σελίδες του , οι οποίες είχαν αφαιρεθεί, βρίσκονταν καλώδια και φωτοβολίδες!

Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία και έτσι άνθρωποι του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών και κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής μετέβη στο σπίτι της δικαστικής λειτουργού.

Αυτό που εξετάζεται είναι κατά πόσο υπήρχε συνδεσμολογία που θα μπορούσε να προκαλέσει ανάφλεξη των φωτοβολίδων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μεθοδολογία των δραστών θυμίζει βόμβα που είχε σταλεί στο αστυνομικό τμήμα Ιτέας. Και τότε είχε σταλεί πακέτο με ένα βιβλίο χωρίς σελίδες μέσα στο οποίο υπήρχε εκρηκτικός μηχανισμός. 

Τις έρευνες έχουν αναλάβει η κρατική ασφάλεια Αττικής και η Αντιτρομοκρατική.

ΠΗΓΗ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...