Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2016

ΕΙΔΗΣΗ – ΒΟΜΒΑ:ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΑΝΑΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ...


Αμερικανοί πράκτορες αποφάσισαν να αναβάλουν την προγραμματισμένη ομιλία του προέδρου Ομπάμα στην Πνύκα.
 
Φοβούνται ότι ίσως πραγματοποιηθεί απόπειρα δολοφονίας του, σύμφωνα με έγκυρες δημοσιογραφικές πηγές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η απόφαση ελήφθη για λόγους ασφαλείας, καθώς η αμερικανική πλευρά ζήτησε αναθεώρηση των μέτρων φύλαξης του προέδρου κατά τη διήμερη επίσκεψή του στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα.

Στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος θα γίνει τελικά η ομιλία του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα, μετά την απόρριψη της αρχικής επιλογής, που ήταν η εμβληματική Πνύκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση ελήφθη για λόγους ασφαλείας, καθώς η αμερικανική πλευρά ζήτησε αναθεώρηση των μέτρων φύλαξης του προέδρου.


Ο κ. Ομπάμα θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσκεψη στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα, στις 15 και 16 του μηνός, και θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Στη συνέχεια ο κ. Ομπάμα θα μεταβεί στο Βερολίνο, στο πλαίσιο της τελευταίας μεγάλης περιοδείας του πριν αποχωρήσει από τον Λευκό Οίκο, στις 20 Ιανουαρίου.


Περισσότεροι από 3.000 αστυνομικοί και εκατοντάδες αμερικανοί πράκτορες θα βρίσκονται επί ποδός για τη διήμερη επίσκεψη του αμερικανού προέδρου στην Αθήνα.
 
Αναπροσαρμογή των μέτρων ασφάλειας εξετάζει η ηγεσία της Αστυνομίας μετά το χτύπημα με χειροβομβίδα έξω από τη γαλλική πρεσβεία, αλλά και την επικείμενη επίσκεψη του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα...

Πεντακόσιοι πράκτορες της CIA και της μυστικής υπηρεσίας του κ. Ομπάμα θα βρίσκονται στην Αθήνα κατά την διάρκεια της επίσκεψης του, ενώ αμερικανοί πράκτορες έχουν ελέγξει χώρους, κτήρια και διαδρομές μαζί με έλληνες αστυνομικούς.

Το πρόγραμμα του αμερικανού πρόεδρου δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό...

makeleio.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...