Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ:ΕΜΦΥΛΙΟΣ στους ΑΝ.ΕΛ - Έρχεται η ρήξη...

"Θέλω ακόμα να ευχαριστήσω και όλες και όλους τους υπουργούς οι οποίοι ανέλαβαν εκ μέρους όλων μας το κυβερνητικό έργο και σταθήκαν όρθιες
και όρθιοι σε αυτή την προσπάθεια που ξεκινήσαμε με τον Αλέξη τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ σ' αυτή την κυβέρνηση. Όλες και όλοι ήταν πετυχημένοι",δήλωσε ο Πάνος Καμμένος στο 3ο συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων που ξεκίνησε χθες ατο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε λοιπόν την πρώην υφυπουργό Μαρίνα Χρυσοβελώνη σε ένα στιγμιότυπο που ξεκάθαρα έδειχνε τη δυσαρέσκεια της για τον ανασχηματισμό.Για εκείνη μίλησε ωστόσο και ο Πάνος Καμμένος λέγοντας: "Κι εδώ θέλω δημόσια να πω ότι δε θα πρέπει να υπάρχουν παράπονα και για τον τελευταίο ανασχηματισμό. 

Όλοι ήταν πετυχημένοι. Χαιρετίζω και την παρουσία της Μαρίνας της Χρυσοβελώνη την οποία την ευχαριστώ ιδιαίτερα για το εξαιρετικό έργο που έκανε σαν υπουργός. 

Να της πω ότι οι αλλαγές οι οποίες γίνανε είχαν να κάνουν με την ανανέωση του κινήματος κι εκείνη η οποία βρισκόταν από την πρώτη στιγμή μαζί μας, παραμένει στρατιώτης όπως όλοι. 

Γιατί έτσι πρέπει όλοι να είμαστε δίπλα στον άλλον. Και να την ευχαριστήσω και για τη συνέπειά της και βεβαίως για τη σκληρή δουλειά που έγινε".
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...