Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016

''Κόκκινος συναργεμός στο ΝΑΤΟ'' – Αναζητά τρία Ρωσικά πυρηνοκίνητα υποβρύχια στις ακτές της Σκωτίας!

Πολεμικά πλοία και ανθυποβρυχιακά αεροσκάφη της βορειοατλαντικής συμμαχίας αναζητούν εναγωνίως τρία  ρωσικά πυρηνοκίνητα υποβρύχια στα βόρεια των ακτών της Σκωτίας...!

Σύμφωνα με τον βρετανικό τύπο, παραμονεύουν τρία ρωσικά πυρηνοκίνητα υποβρύχια κλάσεως  «Akula» ( κωδικός ΝΑΤΟ) έξω από την Σκωτία με «θανάσιμο οπλοστάσιο», προκαλώντας κόκκινο συναγερμό στο ΝΑΤΟ.

Πιθανόν να δόθηκε εντολή από το γενικό επιτελείο στην Μόσχα για την αποστολή των τριών υποβρυχίων στην Μεσόγειο για την υποστήριξη του ρωσικού στολίσκου» , ανέφερε ο Ρώσος Πλοίαρχος ε.α. και νυν αμυντικός  εμπειρογνώμονας Ντμίτρι Λιτόβκιν. 

Στην έδρα του ΝΑΤΟ έχει σημάνει συναγερμός διότι πρόκειται για τα καλύτερα υποβρύχια του ρωσικού ναυτικού, έχουν μικρό ακουστικό ίχνος, ενώ διαθέτουν  υψηλής τεχνολογίας οπλικά συστήματα.

Κύρια αποστολή τους είναι η  καταστροφή των εχθρικών πολεμικών πλοίων  και αεροπλανοφόρων, ενώ μεταφέρουν πυραύλους  cruise με  πυρηνικές κεφαλές.

Βρετανικά πυρηνοκίνητα υποβρύχια, και συγκεκριμένα το «Sutherland» κλάσεως  «Τραφάλγκαρ»,  και δύο ακόμη αγνώστων στοιχείων, καθώς και δύο αμερικανικά αεροσκάφη Poseidon P-8, δύο καναδικά  CP-140 και ένα γαλλικό  «Atlantic», «χτενίζουν την θαλάσσια περιοχή.

Η Μόσχα ετοιμάζει τα τρομερότερα πυρηνοκίνητα υποβρύχια με «άγνωστο προορισμό», ο οποίος είναι πλέον η Μεσόγειο θάλασσα.

Ενδεχομένως και χωρίς να είμαστε σίγουροι, να πρόκειται για τα «Σεβερστάλ» και «Αρχάγγελσκ», που προκαλούν  τρόμο μόνο με την όψη τους...Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...