Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2016

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ:Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ!

michel-barnier-and-theresa-may-732890

Με μία νέα τρομερή πρόκληση το κράτος των Βρυξελλών εκβιάζει εκ νέου
την Βρετανία σχετικά με το Brexit, ζητώντας την καταβολή 50 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΛΙΡΩΝ, ως αποζημίωση!

Αποζημίωση για την απόφαση και την ψήφο των πολιτών ενός δημοκρατικού κράτους!

Οι Ευρωπαίοι διπλωμάτες κάνουν πλέον απόλυτα ξεκάθαρο το γεγονός ότι η Βρετανία θα φτύσει αίμα για να φτάσει σε ένα καθαρό διακανονισμό διαχωρισμού!

Το φοβερό αυτό ποσό θα καλύψει απλήρωτες υποχρεώσεις του προϋπολογισμού, συνταξιοδοτικές υποχρεώσεις, εγγυήσεις δανείων και δαπανών για έργα που εδρεύουν στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο αριθμός των 50 δισ. βγήκε μέσω οικονομικής έρευνας, λαμβάνοντας υπόψη όλους τους τομείς για τους οποίους η Ευρωπαϊκή Ένωση βρίσκει «τρύπες» σε σχέση με τις υποχρεώσεις του βρετανικού κράτους σε αυτήν.
 
Μάλιστα, αίφνης, ο αριθμός είναι πέντε φορές υψηλότερος από τις προηγούμενες εκτιμήσεις! 

Ο Michel Barnier, επικεφαλής διαπραγματεύσεων του Brexit για Επιτροπή της ΕΕ, έχει ήδη αναφέρει οι συνάδελφοί του στην ΕΕ θα κυνηγήσουν μέχρι τελικής πτώσης το Ηνωμένο Βασίλειο για τις εν λόγω οικονομικές επανορθώσεις. 

Σε περίπτωση που υπάρξει οποιαδήποτε «επιπλοκή» στη συγκεκριμένη μεταβατική περίοδο, οι γραφειοκράτες των Βρυξελλών έχουν έτοιμο ένα καλοστημένο σχέδιο Brexit που θα προκαλέσει την αναβολή κάθε εμπορικής συμφωνίας με την Ευρώπη για διάστημα μέχρι και πέντε ετών.

Οι προθέσεις των Ευρωπαίων είναι σαφείς και στοχεύουν στο να ακυρώσουν με κάθε τρόπο το δημοψήφισμα, έτσι ώστε να εξαλειφθεί τελικά ο κίνδυνος της περιβόητης ενεργοποίησης του Άρθρου 50. 

Έτσι απλά και…δημοκρατικά! 


πηγη
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...