Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ «ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ»:ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΕΙ!

donald-trump-eu-destroyed-733375
Το ευρωπαϊκό εγχείρημα βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής εξαιτίας της νίκης του Ντόναλντ Τραμπ στις εκλογές των ΗΠΑ,
προβλέπει γνωστός οικονομικός σύμβουλος.
 
Η νίκη του δισεκατομμυριούχου μεγιστάνα θα μπορούσε να οδηγήσει στην διάλυση της ευρωζώνης καθώς το νόμισμα του ευρώ γίνεται «λιγότερο ελκυστικό» έναντι του δολαρίου. 
 
Η ζοφερή πρόβλεψη για την καταρρέουσα Ευρωπαϊκή Ένωση προέρχεται από τον σύμβουλο μακρο-οικονομικών Dr. Thorsten Polleit ο οποίος παραδέχθηκε, επίσης, ότι το «κλαμπ» των Βρυξελλών είναι καταδικασμένο επειδή «θα στερηθεί τον πιο ισχυρό πνευματικό και πολιτικό υπερμάχό του».

Τόνισε: «Το χάσμα των αποδόσεων μεταξύ των ΗΠΑ και του ευρώ προβλέπεται να διευρυνθεί, καθιστώντας το ευρώ λιγότερο ελκυστικό έναντι του αμερικανικού νομίσματος. 
 
Επιπλέον η διοίκηση του κριού Τραμπ δεν αγοράζει «χονδρικής», σύμφωνα με την ιδεολογία του νεο-απομονωτισμού που ευαγγελίστηκε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας, και δεν υποστηρίξει τα θέλω των παγκοσμιοποιητών. 
 
Ως εκ τούτου η Ευρώπη θα χάσει τον πιο ισχυρό πνευματικό και πολιτικό υπέρμαχο. Αυτό θα πρέπει να προστεθεί στην ήδη υπάρχουσα αβεβαιότητα των επενδυτών σχετικά με το ευρώ». 

Για να προσθέσει: «Η προεδρία του κυρίου Τραμπ θα μπορούσε να αποτελέσει στην πραγματικότητα μία σκληρή δοκιμασία για το ενιαίο νόμισμα μέχρι να φτάσει στο σημείο διάλυσης. 
 
Ένα πραγματικά πιθανό σενάριο είναι ότι αργά ή γρήγορα η ΕΚΤ, θα προσπαθήσει απεγνωσμένα να ισορροπήσει την πυραμίδα του χρέους, και να ακολουθήσει μια πολιτική υψηλού πληθωρισμού πριν τελικά το ευρώ καταρρεύσει ολοκληρωτικά».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...