Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2016

ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ!

le-pen-734497

Οι Βρυξέλλες αντιμετωπίζουν φανερά πλέον μια αυξανόμενη πολιτική κρίση, καθώς νέες δημοσκοπήσεις έδειξαν ότι η Γαλλίδα ακροδεξιά ηγέτιδα Μαρίν Λε Πεν αποκτάει προβάδισμα έναντι των προεδρικών αντιπάλων της!

Μια σειρά από έρευνες-βόμβα έδειξαν ότι η επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου θα υπερισχύσει των αντιπάλων της, στον πρώτο γύρο για να φτάσει τελικά στη νίκη. 
 
Η Λε Πεν, οπαδός του ευρωσκεπτικισμού η οποία έχει ορκιστεί να οδηγήσει τη χώρα έξω από την ΕΕ, σημειώνει ποσοστό από 4-9% μεγαλύτερο από οποιονδήποτε εκ των δύο κεντροδεξιών πολιτικών που αναμένεται να παλέψουν για τα κλειδιά στο «Μέγαρο των Ηλυσίων».

Ωστόσο, η μάχη εξακολουθεί να είναι δύσκολη, λόγω της φύσης του εκλογικού συστήματος της Γαλλίας, που απαιτεί από τους υποψήφιους να κερδίσουν πάνω από το 50 τοις εκατό του εκλογικού σώματος στους δύο γύρους της διαδικασίας.

Το κράτος των Βρυξελλών βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής και πανικού, ωστόσο παρόλο που οι πολίτες δείχνουν φανερά την αποστροφή τους στη Νέα Τάξη Πραγμάτων, εκείνοι συνεχίζουν στο ίδιο μοτίβο...!
 
πηγη
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...