Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016

ΤΡΟΪΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ - ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ…ΡΕΣΤΑ ΤΟΥΣ!

%cf%84%cf%81%ce%bf%ce%b9%ce%ba%ce%b1-%ce%b5%cf%83%cf%89%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%85

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ…

Την ευκαιρία να κάνει ανοίγματα και σε άλλους πολιτικούς χώρους άδραξε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, συμμετέχοντας σε πάνελ με τους Ευάγγελο Βενιζέλο και Σταύρο Θεοδωράκη, σε παρουσίαση βιβλίου. 

Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης απηύθυνε προσκλητήριο κατά του ΣΥΡΙΖΑ, αναζητώντας ευρύτερους συμμάχους...

"ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ"
                                                «ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ»

Μιλώντας για το βιβλίο του Γιώργου Παγουλάτου «Το Νησί που φεύγει», ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε την ανάγκη συστράτευσης όλων των «μεταρρυθμιστικών δυνάμεων» που στέκονται «απέναντι στην καταστροφική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ».

Την…ανησυχία του προέδρου της Ν.Δ. έδειξαν να συμμερίζονται και οι Ευ. Βενιζέλος και Στ. Θεοδωράκης, κρατώντας ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας.

O πρόεδρος της Ν.Δ. σημείωσε ότι «η κλεψύδρα των ευκαιριών αδειάζει σταθερά σε βάρος της χώρας», η οποία -όπως είπε- χρειάζεται ένα νέο πολιτικό πρότυπο, στην εποχή του «μετα-λαϊκισμού».

Παράλληλα, εξέφρασε την εκτίμηση ότι «η δήθεν κεϋνσιανή άποψη των παροχών θα βύθιζε τη χώρα βαθύτερα στην ύφεση».

Ο βουλευτής και πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, επανέλαβε ότι χρειάζεται μια άλλη κυβέρνηση, με άλλο αφήγημα, που να θέτει στο επίκεντρο την αποτελεσματικότητα του κράτους και την ανταγωνιστικότητα «κόντρα στον λαϊκισμό γύρω από τις παρεμβάσεις στο χρέος, οι οποίες είναι δεδομένες και δρομολογημένες».

Προσερχόμενος στην εκδήλωση ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ επιχείρησε να ρίξει τους τόνους που το τελευταίο διάστημα έχουν σηκωθεί στους κόλπους του κόμματος.

«Ο δημοκρατικός προοδευτικός χώρος, η Δημοκρατική Παράταξη, η κεντροαριστερά, είναι ο θεματοφύλακας της μόνης υπαρκτής και εφικτής εθνικής στρατηγικής. Αυτό αγωνιστήκαμε να το προβάλουμε, αγωνιστήκαμε να το εφαρμόσουμε, έχουμε φτύσει αίμα, και νομίζω τώρα που είναι πανθομολογούμενο το αίτημα για αλλαγή συσχετισμών, για αλλαγή πολιτικής, για αλλαγή κυβέρνησης, πρέπει αυτός ο μεσαίος προοδευτικός χώρος να παίξει τον καθοριστικό ρόλο», δήλωσε ο Ευ. Βενιζέλος.

Τέλος, ο επικεφαλής του Ποταμιού, βλέποντας το κόμμα του να φυλλορροεί, τόνισε την ανάγκη για συστράτευση των «μεταρρυθμιστικών δυνάμεων» της χώρας.

Σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του υπογράμμισε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ θα βρει μπροστά του το τέρας της αντιμνημονιακής υστερίας που εξέθρεψε».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...