Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016

ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ Ο Γ' ΠΠ:Συγκρούσεις Ρώσων Spetsnaz με Τούρκους Bordo Bereli...

Μία κίνηση που για πολλούς χαρακτηρίζεται ως η απαρχή του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου,έκανε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν
ο οποίος έδωσε εντολή να βρεθούν εντός συριακού εδάφους μαζί με τα τουρκικά στρατεύματα σώμα ειδικών αποστολών με την ονομασία Bordo Bereli και έχουν ως κύρια αποστολή την δολοφονία του Σύρου Προέδρου Μπασάρ Άσαντ!
 
Να τονίσουμε πως υπήρξε και νέα επικοινωνία Πούτιν-Ερντογάν τρίτη μέσα σε λίγες μέρες.Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες το τουρκικό σώμα αυτό εντοπίστηκε και εξουδετερλωθηκε την τελευταία στιγμή από από τους Ρώσους Spetsnaz της GRU ( στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών) οι οποίοι είχαν ως στόχο την αυτοκινητο πομπή του προέδρου Άσσαντ!

Για την αποτυχημένη αυτή απόπειρα δολοφονίας σας ενημερώσαμε σε άρθρο το οποίο μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.

«Γιατί μπήκαμε; Δεν έχουμε εδαφικές αξιώσεις  σε συριακό έδαφος. Το θέμα είναι να παραδώσουμε την εξουσία στους  πραγματικούς ιδιοκτήτες . Δηλαδή είμαστε εκεί για την εφαρμογή της δικαιοσύνης », είπε ο Ερντογάν «Μπήκαμε [Συρία] για να τερματίσουμε  την κυριαρχία του τυράννου Άσαντ  που τρομοκρατεί με  κρατική τρομοκρατία. Δεν μπήκαμε  για οποιονδήποτε άλλο λόγο».

Η Ρωσία ωστόσο και ο Πούτιν προσωπικά  έχει προειδοποιήσει ότι κάθε έθνος που θα προσπαθήσει να σκοτώσει τον Άσαντ θα βιώσει τη δύναμη  του ρωσικού στρατού...

voicenews.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...