Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016

ΝΕΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ:50 στρατιώτες σκοτώθηκαν και 15 τραυματίστηκαν!

Tις μεγαλύτερες απώλειες από την έναρξη της επιχείρησης «Ασπίδας του Ευφράτη» είχε σήμερα η Τουρκία με 50 νεκρούς και 15 τραυματίες...
κατά τη διάρκεια συγκρούσεων με το Ισλαμικό Κράτος με τζιχαντιστές στην πόλη  Αλ-Μπαμπ, σε αποτυχημένη επίθεση του τουρκικού στρατού.

Ο Ρ.Τ.Ερντογάν στέλνει και νέες ενισχύσεις στην περιοχή. 

Δείτε παρακάτω κατεστραμμένο τεθωρακισμένο όχημα ACV και άρμα μάχης Μ60Τ Sabra.

Ο FSA και οι τουρκικές δυνάμεις εξαπέλυσαν μαζική επίθεση κατά της Al-Bab στο στρατηγικής σημασίας Al-Farouk που τελεί υπό τον έλεγχο του ISIS.

Παρά την ένταση της επίθεσης, οι τουρκικές δυνάμεις είχαν ελάχιστα κέρδη, με τον ISIS να διατηρεί τον έλεγχο της δυτικής πτέρυγας. Οι τουρκικές δυνάμεις δέχτηκαν σειρά επιθέσεων με SVBIED!

Ο τουρκικός στρατός ανακοίνωσε ότι πολλοί τραυματίες είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Οι μάχες  με τους ισλαμιστές μαχητές στην περιοχή είναι σε εξέλιξη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι Ρωσία –Ιράν και Τουρκία έχουν έρθει σε συμφωνία για την επίθεση στην πόλη Αλ-Μπάμπ και η καθεμιά χώρα θα προωθηθεί μέχρι ένα συγκεκριμένο σημείο.

Η επίθεση όμως των Τούρκων «έπεσε» πάνω στην σθεναρή αντίσταση των τζιχαντιστών , οι οποίοι σύμφωνα με δημοσιεύματα έχουν παραλάβει βαρύ οπλισμό από τις ΗΠΑ, ειδικά αντιαρματικά συστήματα!

Ο τουρκικός στρατός ανακοίνωσε ότι μαίνονται σφοδρότατες μάχες. Η δήλωση ανέφερε επίσης ότι τα τουρκικά μαχητικά βομβάρδισαν θέσεις των ισλαμιστών στην περιοχή Αλ-Μπαμπ μεταξύ 10:30 – 11:00 π.μ. τοπική ώρα, αφήνοντας πάνω από 40 τρομοκράτες νεκρούς  σύμφωνα με εκτιμήσεις.


Εν τω μεταξύ, στρατιωτικές πηγές σημειώνουν  ότι οι συγκρούσεις μεταξύ Τουρκίας-μαχητών FSA και ISIS μαίνονται στο νοσοκομείο, το οποίο αυτή τη στιγμή χρησιμοποιείται ως καταφύγιο και αποθήκη πυρομαχικών από τους τρομοκράτες.

Στην ουσία και στην συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε μακελειό των τουρκικών δυνάμεων που μετρούν παντού θύματα συνεχώς...Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...