Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2016

ALERT - Μεγάλη προσοχή:Kρούσμα μεταδοτικού ιού της γρίπης των πτηνών H5N8 στον Έβρο...

Η χώρα μας ανέφερε την καταγραφή του πρώτου κρούσματος
του εξαιρετικά επικίνδυνου μεταδοτικού ιού  H5N8 της γρίπης των πτηνών σε άγρια πτηνά, ανακοίνωσε ο Παγκόσμιος Οργανισμός για την υγεία των ζώων (OIE) επικαλούμενος επίσημες πληροφορίες από την Ελλάδα.

Ο ιός εντοπίστηκε  σε ένα άγριο κύκνο στο δέλτα του ποταμού Έβρου ανακοίνωσε το ελληνικό Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, σχετικά με μια έκθεση που δημοσιεύτηκε στο δικτυακό τόπο του υπουργείου.


Πολλές χώρες στην Ευρώπη και στην Μέση Ανατολή έχουν εντοπίσει περιπτώσεις τις εξαιρετικά μεταδοτικής γρίπης των πτηνών κατά τις τελευταίες εβδομάδες.

Τα κρούσματα στην Ασία έχουν οδηγήσει σε μεγάλης κλίμακας σφαγή πουλερικών στη Νότια Κορέα, την Κίνα και την Ιαπωνία.

Ο ιός H5N8 δεν έχει βρεθεί σε ανθρώπους και δεν μπορεί να μεταδοθεί μέσω των τροφίμων.

Τα «σκοτεινά μυαλά» της νέας τάξης πραγμάτων που ελέγχουν την νυν κυβέρνηση των ΗΠΑ φέρεται να κατασκεύασαν σε εργαστήρια μία από τις πιο θανατηφόρες ασθένειες στον κόσμο, η οποία θα «κυκλοφορήσει» σύντομα σκορπίζοντας τον θάνατο  σε  δισεκατομμύρια πολίτες για να μειώσει τον πληθυσμό του πλανήτη...!Την περασμένη εβδομάδα, είχε επιβεβαιωθεί περιστατικό H5N8 σε άγρια πουλιά στη βόρεια Γαλλία.

Στην Ευρώπη το τελευταίο διάστημα έχουν αναφερθεί παρόμοια κρούσματα σε διάφορες χώρες, όπως η Ουκρανία και η Γερμανία...

Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς σχεδιάζουν και με ποιόν τρόπο θα μας «κτυπήσουν» οι σκοτεινοί αξιωματούχοι της νέας  τάξης πραγμάτων αλλά είμαστε πεπεισμένοι ότι το ετοιμάζουν εδώ και πολύ καιρό...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...