Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ - Κρίσιμες ώρες για την Ευρώπη και τον κόσμο:Καταιγισμός Ουκρανικών πυραύλων δίπλα στην Κριμαία!

H ειρήνη στην Ευρώπη κρέμεται από μια κλωστή...
Πριν από λίγο ρωσικά ΜΜΕ μετέδωσαν τις βολές πυραύλων που πραγματοποίησε η Ουκρανία πολύ κοντά στον ρωσικό εναέριο χώρο. 

Όπως μεταδίδουν ρωσικές πηγές πρόκειται για μια πολύ καλά οργανωμένη ΝΑΤΟική κίνηση τη στιγμή που οι ισλαμιστές τρομοκράτες κατέρρευσαν στο Χαλέπι. 

Ο συντονισμός της κίνησης είναι σημαντικός γιατί δείχνει πως τα «γεράκια» επιθυμούν σύγκρουση και δεύτερο μέτωπο εναντίον της Ρωσίας εδώ και τώρα πριν αναλάβει ο Ν.Τράμπ...

Τι θα γίνει εάν ένας ουκρανικός πύραυλος  πέσει κατά λάθος ή από τεχνικό λάθος σε περιοχή και σκοτωθούν Ρώσοι πολίτες ή αν καταρριφθεί πολιτικό αεροσκάφος;

Tα ρωσικά πολεμικά πλοία έλαβαν θέσεις μάχης δυτικά της ακτής της Κριμαίας ενώ η ρωσική αεράμυνα έχει τεθεί σε κατάσταση συναγερμού, το ίδιο και ο ρωσικός Στρατός στην περιοχή.


Η Ρωσία είναι έτοιμη να καταρρίψει τους ουκρανικούς πυραύλους αλλά και να καταστρέψει τις ουκρανικές βάσεις εκτόξευσης καθώς αποτελούν άμεση απειλή για τα ρωσικά αεροσκάφη.

Χωρίς αμφιβολία σε περίπτωση αναχαίτισης ουκρανικού πυραύλου ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ θα κατηγορήσουν την Ρωσία για στρατιωτική επιθετικότητα και θα υπάρξει κλιμάκωση με ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Άλλωστε αυτό επιδιώκουν...

Ενώ αρχικά οι Ουκρανοί με ΝΟΤΑΜ συμπεριέλαβαν ρωσικό εναέριο χώρο για την πραγματοποίηση της άσκησης, με δεύτερη ΝΟΤΑΜ διόρθωσαν την περιοχή αλλά και πάλι αυτό δεν είναι αρκετό…

 

Ο Υπουργός Άμυνας της Ουκρανίας και ο ίδιος ο Π.Ποροσένκο ανέφεραν πως η εκτόξευση πυραύλων από S-300 ήταν επιτυχής.

«Κάναμε μεγάλο βήμα προς αποκατάσταση της αεράμυνας μας έναντι της ρωσικής απειλής»...

ΠΗΓΗ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...