Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

ΤΩΡΑ:ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ – ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΠΕΖΟΙ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΙ!

 
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ:«ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΣΑΣ»!
Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στα Προπύλαια, όπου από τις 12:00 το μεσημέρι μαθητές και φοιτητές – σπουδαστές συγκεντρώθηκαν για να διαδηλώσουν με αφορμή τη συμπλήρωση οκτώ ετών από τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, στις 6 Δεκεμβρίου 2008 από τα πυρά του ειδικού φρουρού Επαμεινώνδα Κορκονέα στα Εξάρχεια...

Το «παρών» δίνουν και αναρχικά – αντιεξουσιαστικά μπλοκ.

Πριν λίγο, μικρή ομάδα ατόμων από τη συγκέντρωση στα Προπύλαια ανέβηκαν στην Ακαδημίας και πέταξαν πέτρες, νεράτζια και κάδους εναντίον των δυνάμεων των ΜΑΤ που βρίσκονται στο σημείο.Θυμίζουμε ότι υπό τον φόβο επεισοδίων, η ΕΛ.ΑΣ. είναι επί ποδός και έχει «κατεβάσει» στους δρόμους της Αθήνας περίπου 3.000 αστυνομικούς, που θα ακολουθούν τους διαδηλωτές.

Η κίνηση αυτή τη στιγμή διεξάγεται κανονικά.

Υπενθυμίζεται ότι στα Προπύλαια, από την οδό Πανεπιστημίου, έχουν συγκεντρωθεί μαθητικές οργανώσεις καθώς και φοιτητικοί σύλλογοι. 

Θα ακολουθήσει πορεία, ενώ κλειστή είναι η οδός Πανεπιστημίου.


Συλλογικότητες από τον αντιεξουσιαστικό χώρο, αλλά και οργανώσεις της αριστεράς έχουν προγραμματίσει συγκεντρώσεις στις 5 και στις 6 το απόγευμα, αντίστοιχα, επίσης στα Προπύλαια.

Στις 15.00 κλείνει, για προληπτικούς λόγους, ο σταθμός του Μετρό στο Πανεπιστήμιο και στις 16.30 ο σταθμός του Συντάγματος.

Λόγω των διαδηλώσεων, από το πρωί της Τρίτης θα ισχύσουν και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της πρωτεύουσας.


Φυλλάδια στα παρμπρίζ των αυτοκινήτων τους, που τους προειδοποιούν να τα απομακρύνουν ειδικά σήμερα, βρήκαν οι κάτοικοι του κέντρου της Αθήνας!


Τα φυλλάδια, που φέρουν την υπογραφή αναρχικών ομάδων, «ενημερώνουν» πως ειδικά σήμερα, δηλαδή την ημέρα της επετείου από την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, τα αυτοκίνητα «κινδυνεύουν», από τις «στρατιωτικές επιθέσεις του κράτους», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά!

Οι συντάκτες των φυλλαδίων μάλιστα χαρακτηρίζουν τα αυτοκίνητα «μικρή ιδιωτική φυλακή» και με…μεγάλη διάθεση κατανόησης σημειώνουν πως, σε περίπτωση που η φυλακή αυτή είναι «αναγκαία για την επιβίωσή σας μέσα στη μητροπολιτική φυλακή του κεφαλαίου», τότε, πολύ ευγενικά, «υπενθυμίζουν» την δυνατότητα να την απομακρύνουν την συγκεκριμένη ημέρα!

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία από το χαρτί που βρήκαν οι κάτοικοι στα παρμπρίζ των αυτοκινήτων τους, οι αναρχικοί προειδοποιούν:

«Αγαπητοί γείτονες και επισκέπτες, αν η μικρή ιδιωτική φυλακή που λέγεται ΙΧ είναι αναγκαία για την επιβίωσή σας μέσα στη μητροπολιτική φυλακή του κεφαλαίου, σας υπενθυμίζουμε τη δυνατότητα να την απομακρύνετε τη συγκεκριμένα ημέρα που η γειτονιά μας γίνεται στόχος στρατιωτικών επιθέσεων του κράτους.

Η συμμετοχή και η υλική προσφορά του καθενός στην αντίσταση είναι η μοναδική κοινωνική διέξοδος».

πηγη


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...