Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ:Οι εκλέκτορες δέχονται απειλές θανάτου!

Απίστευτο είναι αυτό που συμβαίνει στις ΗΠΑ ενώ οι 538 εκλέκτορες ετοιμάζονται σήμερα να σφραγίσουν την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ...
Ορισμένοι εκλέκτορες δέχονται εδώ και μέρες απειλές θανάτου, βομβαρδίζονται με ηλεκτρονικά μηνύματα μίσους και τηλεφωνική τρομοκρατία.
 
«Ουδέποτε φαντάστηκα πώς μπορεί να τύχει ένας άνθρωπος τέτοιας μεταχείρισης. Το ποτήρι έχει ξεχειλίσει πια», είπε ο ρεπουμπλικανός εκλέκτορας απ’ το Μίσιγκαν, Τζιμ Ρόαντς σύμφωνα με το περιοδικό “Politico”. O Ρόαντς έχει μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών και καταγγέλλει μείωση του κύκλου εργασιών της λόγω των απειλών που δέχεται...


O Ρεξ Τέτερ, μέλος του Σώματος των Εκλεκτόρων κρατά στα χέρια του τα γράμματα που έφθασαν μέσα σε μόλις δύο 24ωρα στο σπίτι του στην Πασαντίνα του Τέξας...Αλλά και o Κρίστοφερ Σάπραν απ’ το Τέξας βρέθηκε στο στόχαστρο ανωνύμων που τον περιλούζουν με βρισιές εκτοξεύοντας απειλές κατά της ζωής του. Ο Σάπραν είναι ο μοναδικός ρεπουμπλικανός εκλέκτορας που έχει πει ανοικτά ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει τον Τραμπ...

O Tζιμ Σκαγκς απ” το Κεντάκι θεωρεί καθήκον του να ψηφίσει τον Τραμπ. Ελπίζει πάντως να αποδειχθεί καλύτερος απ” ό,τι εκείνος νομίζει ότι είναι…

Οι επιθέσεις μίσους κι απ’ τα δύο στρατόπεδα είχαν ως στόχο τους κυρίως Ρεπουμπλικανούς εκλέκτορες. 

Κάποιοι είπαν στο “Politico” ότι δέχονται καθημερινά χιλιάδες Spam-Mails (ανεπιθύμητα ηλεκτρονικά μηνύματα) από αντιπάλους του Τραμπ. 

Άλλοι πάλι λένε ότι και ακραίοι Ρεπουμπλικανοί τους ασκούν πίεση θυμίζοντάς τους ότι πρέπει να δείξουν την πίστη και την αφοσίωσή τους στον υποψήφιο του κόμματος, δηλαδή τον Τραμπ.

Μετά την εκλογική νίκη του Τραμπ το Σώμα των Εκλεκτόρων δέχεται εκκλήσεις να τον εμποδίσει να διαβεί το κατώφλι του Λευκού Οίκου. 

Σύμφωνα με στοιχεία της οργάνωσης “change.org” πέντε εκατομμύρια άνθρωποι υπέγραψαν μια σχετική επιστολή, στην οποία ο μεγιστάνας του real estate περιγράφεται ως «κίνδυνος για τη Δημοκρατία»!!!

Η συζήτηση για την ορθότητα του εκλογικού αποτελέσματος έχει φουντώσει στις ΗΠΑ όχι μόνον γιατί ο Τραμ απώλεσε τη λαϊκή ψήφο, αλλά και λόγω της βοήθειας που φέρεται να έλαβε από τη Μόσχα με τις κυβερνοεπιθέσεις στο Δημοκρατικό Κόμμα. 

Δέκα εκλέκτορες με κοινή επιστολή τους ζήτησαν να ενημερωθούν απ’ τις μυστικές υπηρεσίες για το χάκινγκ. Μόνον που οι εκλέκτορες αυτοί είναι όλοι απ’ το Δημοκρατικό Κόμμα...!

Κι έτσι η πιθανότητα να χάσει ο Τραμπ την πλειοψηφία στο Σώμα των Εκλεκτόρων φαντάζει εξαιρετικά απίθανη, αφού θα έπρεπε τουλάχιστον 37 να αποσύρουν την υποστήριξή τους...

Το επίσημο αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί στις 6 Ιανουαρίου στις 13:00 τοπική ώρα ενώ στις 20 Ιανουαρίου θα γίνει στην Ουάσιγκτον η τελετή ορκωμοσίας του 45ου προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών.
πηγη
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...