Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016

ΤΩΡΑ - Νέο ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ κατά της ΣΗΜΑΙΑΣ από το ΣΥΡΙΖΑ!

Νέα πρόκληση από το ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα της σημαίας....
Σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιάννης Τσιρώνης έδωσε συνέντευξη στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης North και προκάλεσε αίσθηση.


«Ο κ. Παρασκευόπουλος ως βουλευτής πλέον και ως άριστος γνώστης της νομικής επιστήμης έχει δίκιο θεωρητικά οτι αυτή τη στιγμή υπάρχει μια διαφορά και μην λαϊκίζουμε ανάμεσα στη σημαία που είναι το σύμβολο, που είναι οι σημαίες των δημοσίων κτιρίων, στις σημαίες που όλοι μας όσοι υπηρετήσαμε σε μάχιμες μονάδες και υπερασπιστήκαμε την πατρίδα μας όταν σηκώσαμε αυτη τη σημαία ως σύμβολο»!!!


Συνέχισε και είπε πως «η σημαία που αγοράζει ένας ιδιώτης απο τον Κοκκώνη και την έχει ο ίδιος, αυτή η σημαία που δεν είναι δημόσια σημαία, δεν είναι σύμβολο, γιατί εκθέτουμε το σύμβολο με αυτόν τον τρόπο»!

Και κατέληξε: «Άλλο πράγμα η σημαία που είναι αναρτημένη σε έναν ιστό δημόσια και άλλο πράγμα η σημαία που αγοράζω από τον Κοκκώνη...

Εγώ προσωπικά ως Γιάννης Τσιρώνης θα υπερασπιζόμουν ακόμη και αυτή τη σημαία, αλλά δυστυχώς ζούμε σε δημοκρατία, κάποιοι άνθρωποι το αντιλαμβάνονται διαφορετικά και με την πρώτη ευκαιρία προβαίνουν σε αυτές τις ασχημονίες, αλλά άλλο πράγμα να καταδικάσουμε πολιτικά τις ασχημονίες και άλλο να ποινικοποιήσουμε διαρκώς και με νόμους να προσπαθούμε να προστατέψουμε με την αξία μας.

Ο πατριωτισμός μας φαίνεται απο τις πράξεις. Εγώ ποτέ δεν θα ήθελα αυτό το πράγμα για το οποίο μάτωσαν οι πρόγονοι μου να πατιέται, να λερώνεται να πηγαίνει όπου να' ναι, αλλά άλλοι άνθρωποι, δυστυχώς διαφωνώ μαζί τους, έχουν άλλη αντίληψη και κάνουν αυτές τις ασχημονίες».

voicenews.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...