Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016

ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΩΤΟ;Από την απάντησή σου θα εξαρτηθούν πολλά...


Πάρε λίγο το χρόνο σου και μελέτησέ την. Τι είναι αυτό που βλέπεις;Αν λοιπόν βλέπεις…

Μια έκρηξη
Αυτό είναι σημάδι ιδιαίτερα αναπτυγμένης φαντασίας, χαρακτηριστικό που σου έχει φανεί χρήσιμο σε αρκετές περιπτώσεις. Είναι πολύ πιθανό να είσαι ιδιαίτερα δημιουργική στη δουλειά σου και να έχεις καλλιτεχνικές τάσεις- σε περίπτωση που δεν είσαι τόσο, μάλλον δεν έχεις ανακαλύψει ακόμα το ταλέντο σου.

Δύο χέρια
Έχεις ταυτόχρονα αναπτυγμένη φαντασία αλλά βασίζεις αρκετά τις αποφάσεις σου στη λογική ενώ έχεις την τάση να βλέπεις τα πράγματα ακριβώς όπως είναι. Είσαι έμπιστο άτομο και συχνά δίνεις συμβουλές σε φίλους, γιατί μπορείς να δεις πιο καθαρά τα πράγματα. Η ψυχρή λογική που έχεις και το κοφτερό μυαλό σε βοηθάει να ξεπεράσεις τις όποιες δύσκολες καταστάσεις προκύψουν και ο πανικός είναι μια έννοια άγνωστη σε σένα. Παραμένεις ψύχραιμη και έχεις απίστευτη δύναμη μέσα σου, για αυτό και τραβάς τον κόσμο γύρω σου.

Ένα δέντρο
Είσαι ιδιαίτερα παρατηρητικό άτομο και προσέχεις μικρές λεπτομέρειες που οι άλλοι δεν βλέπουν. Κανείς δεν μπορεί να σου κρύψει τίποτα ενώ παράλληλα είσαι πολύ ευαίσθητη με τους γύρω σου και επηρεάζεσαι από τα συναισθηματά τους. Ξέρεις πως να αποσπάς πληροφορίες από τους άλλους και κάνεις τις σωστές ερωτήσεις την κατάλληλη στιγμή.

Τίποτα
Αν δεν είδες τίποτα από τα παραπάνω μάλλον χρειάζεσαι λίγη ξεκούραση γιατί προφανώς είσαι κουρασμένη και ο εγκέφαλός σου δεν μπορεί να επεξεργαστεί την οποιαδήποτε σύνθετη πληροφορία. Μήπως να ρίξεις κανέναν υπνάκο;

ΠΗΓΗ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...