Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2016

ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ Η Π.Α. - ΞΑΝΑ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!


Ξανά οι Τούρκοι οπλισμένοι στο Αιγαίο και ξανά στο ίδιο έργο θεατές εμείς, το που πάμε και που θα καταλήξουμε…Ουδείς γνωρίζει!

Συνεχίζεται η καθημερινή φθορά των Ελληνικών Μαχητικών και της Πολεμικής Αεροπορίας, από την συνεχιζόμενη καθημερινή παρουσία Οπλισμένων Τούρκικων Μαχητικών στο Αιγαίο!

Η φθορά των Ελληνικών Μαχητικών η κόπωση του προσωπικού και σίγουρα η έλλειψη ανταλλακτικών που θα προκύψει αφού φορτώνουμε με ώρες πτήσεως τα Μαχητικά και με τον κίνδυνο ατυχήματος να ελλοχεύει παντού και συνεχώς…

Όλα είναι πιθανά να συμβούν στο άμεσο μέλλον!

Δεν είναι λίγοι εκείνοι οι «Ιπτάμενοι» ε.α που Ομολογούν ότι θα είχαμε πολύ λιγότερα θύματα και πτώσεις Μαχητικών σε μια γενικευμένη σύγκρουση που η Αεροπορία μας θα ήταν ο καθοριστικός νικητής!

Οι Τούρκοι θα χτυπήσουν μην έχετε καμιά αμφιβολία, μόνο που αυτό θα συμβεί όταν η συνήθεια θα μας έχει κάνει απρόσεχτους!

Η έλλειψη βούλησης να αντιδράσουμε δυναμικά μας βάζει και σε άλλες σκέψεις…

Πως θα αντιδράσουμε αν θα αντιδράσουμε σε μια τυχόν κατάληψη μιας βραχονησίδας ή σε ένα επεισόδιο ενός Φυλακίου!

Θα δοθεί εντολή για άμεση γενική αντίδραση ή θα πάμε το θέμα στον ΟΗΕ κλαψουρίζοντας για μια ακόμη φορά την ώρα που η Ε.Ε ,ο ΟΗΕ και το ΝΑΤΟ θα έχει βαρεθεί να ακούει τα κλαψουρίσματα μας…

Αν δεν γίνουμε Ισραήλ δήλωσε ο Επίτιμος Α/ΓΕΣ Στρατηγός Χρίστος Μανωλάς δεν θα επιβιώσουμε και δεν είναι από τους Στρατηγούς που λέει κούφια λόγια στον αέρα!

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 28η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016
ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ : 1 (2 α/φ)
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : 2 CN-235
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ : 4
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ : 2
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ : 3
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ : 3
ΕΜΠΛΟΚΕΣ : –
ΠΕΡΙΟΧΗ : ΚΕΝΤΡΙΚΟ & ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ

Τα ανωτέρω α/φ αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν απο Μαχητικά της 115 ΠΜ που περιπολούσαν στην Περιοχή

veteranos
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...