Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΜΙΝΗ: ΦΩΤΑΓΩΓΕΙ το Δημαρχείο Αθηνών με τα χρώματα της Τουρκικής Σημαίας!

«Πρωτοφανής πρόκληση Καμίνη την ώρα που ο Ερντογάν
διεκδικεί ακόμα και τη…Θεσσαλονίκη: Φωταγωγεί το Δημαρχείο Αθηνών με τα χρώματα της τουρκικής σημαίας...!

Την ώρα που ο Ερντογάν και σύσσωμο το τουρκικό πολιτικό σύστημα επιδίδεται σε ρητορική σκληρών δηλώσεων που αμφισβητούν την εδαφική ακεραιότητα της Πατρίδος μας, την ώρα που οι τούρκοι διοργανώνουν στο κέντρο των Αθηνών, στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ, εκδήλωση για την «τουρκική μειονότητα», ο λαθροδήμαρχος Καμίνης επιλέγει να φωταγωγήσει το Δημαρχείο Αθηνών με τα χρώματα της τουρκικής σημαίας.

Η πρόφαση για να γίνει αυτό ήταν η τρομοκρατική επίθεση που έλαβε χώρα στην τουρκία και είχε ως αποτέλεσμα δεκάδες νεκρούς. 
Η πραγματική αιτία ήταν ότι ο Καμίνης είναι μεγάλος φίλος και θαυμαστής των ισλαμιστών, γεγονός που φαίνεται άλλωστε και από την προεκλογική σκόπευσή του με τα αραβικά φυλλάδια, αλλά και την μετέπειται πρακτική του ως Δήμαρχος Αθηναίων.

Η στάση Καμίνη, αλλά και η στάση ολόκληρου πολιτικού συστήματος είναι εξόχως υποκριτική, αφού «συμπαρίστανται» στην τουρκία που μετράει θύματα, αλλά ξεχνούν την τις μεθοδεύσεις Ερντογάν να καταστεί «σουλτάνος», τις συλλήψεις μέχρι και κούρδων δημάρχων, αλλά – φυσικά – και το γεγονός ότι η τουρκία έχει διαχρονικά εξοντώσει εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων του Πόντου και των Μικρασιατικών παραλίων.

Το «καταδικάζουμε την βία από όπου κι αν προέρχεται» δεν γίνεται να εφαρμόζεται κατά το δοκούν και προς όπου προστάζει το πολιτικό συμφέρον...

Δεν γίνεται να ξεχνάμε τις θηριωδίες των τούρκων κατά το παρελθόν, τις θηριωδίες των τούρκων στο παρόν και τις απειλώς των τούρκων για θηριωδίες στο μέλλον και να προκαλούμε τέτοιο τρόμο την οργή των κατοίκων των Αθηνών» καταγγέλει η Χρυσή Αυγή στην επίσημη ιστοσελίδα της.
πηγη
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...