Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016

Κάτι ΦΟΒΕΡΟ έρχεται το επόμενο Σαββατοκύριακο!Δείτε τι...

Mε τα τωρινά μετεωρολογικά δεδομένα, φαίνεται πως η Ελλάδα
θα ζήσει έναν ιστορικό χιονιά το επόμενο Σαββατοκύριακο 17-18 Δεκεμβρίου, με ψυχρή εισβολή από τη Σιβηρία, που θα φέρει χιόνια ακόμα και σε μηδενικό υψόμετρο!

Σύμφωνα με τις νεότερες εκτιμήσεις φαίνεται πως η χώρα μας δε θα αποφύγει την ψυχρή εισβολή. Από τα μοντέλα πρόγνωσης φαίνεται πως στα λευκά θα ντυθούν τα ανατολικά προσήνεμα (Ανατολική Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησο και Κυκλάδες) με την Εύβοια να είναι αυτή που εμφανίζεται να δέχεται τεράστιες ποσότητες χιονιού, που σίγουρα θα προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα και αποκλεισμούς χωριών.

Εάν επαληθευθούν τα δεδομένα τότε θα έχουμε χιονόπτωση στο κέντρο της Αθήνας ενώ οι χιονοστρώσεις στα Βόρεια Προάστια, από Μαρούσι και πάνω και στα Δυτικά (Πετρούπολη, Κηπούπολη, Καματερό, Μενίδι) θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένες.

Φυσικά πρέπει να τονίσουμε πως η μία εβδομάδα απόσταση από το επόμενο σαββατοκύριακο μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα και καλό είναι να είμαστε επιφυλακτικοί, για τυχόν αλλαγές της τελευταίας στιγμής, αλλά και προετοιμασμένοι, ειδικά αν πρόκειται να ταξιδέψουμε...

 voicenews.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...