Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016

ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ…ΒΟΜΒΑ!

merkel-burka-740373

Αυτό κι είναι στροφή 180 ΜΟΙΡΩΝ!

Η Μέρκελ χάνει συνεχώς έδαφος (και ψήφους) και αλλάζει άρδην την πολιτική της στο μεταναστευτικό! Πάει περίπατο το δήθεν ανθρωπιστικό πρόσωπο της Γερμανίας…

Η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ δεσμεύτηκε να απαγορεύσει την μπούρκα και να φέρει την προσφυγική κρίση υπό έλεγχο σε ομιλία-σοκ που πραγματοποίησε στο ετήσιο συνέδριο του κόμματός της.

Λίγες μόλις μέρες μετά τη σύλληψη ενός Αφγανού μετανάστη για τη δολοφονία της κόρης ενός υπαλλήλου της ΕΕ, η 77 λεπτών ομιλία της διακόπηκε για λίγο από τις έντονες επευφημίες, γεγονός που αποδεικνύει ότι η Καγκελάριος θα κάνει τα πάντα για να αποκαταστήσει την έλλειψη εμπιστοσύνης στο πρόσωπό της.
Δεσμεύθηκε να ενισχύσει τις δυνάμεις του νόμου και της τάξης, ενώ η επιτάχυνση της «σκουριασμένης» διαδικασίας απέλασης των αποτυχημένων αιτούντων για άσυλο, είναι πλέον επιτακτική...

Όπως είπε στην αρχή της ομιλίας της έχουν πραγματοποιήσει σχέδιο για να ανακτήσουν το χαμένο έδαφος τους τελευταίους μήνες λόγω του αντι-μεταναστευτικού κόμματος Εναλλακτική για τη Γερμανία (AFD).

Η Άνγκελα Μέρκελ δήλωσε:«Δεν είναι όλοι οι 890.000 πρόσφυγες που μπορούν να μείνουν ή θα μείνουν.»

Ωστόσο η κόρη του πάστορα που μεγάλωσε στην κομμουνιστική Ανατολική Γερμανία δεσμεύτηκε ότι κάθε αίτηση ασύλου θα κριθεί επί της ουσίας και ότι οι άνθρωποι δεν θα πρέπει να εξεταστούν συνολικά σαν μια «ανώνυμη μάζα.»

Τόνισε επίσης ότι η κατάσταση στο προσφυγικό που υπέμεινε η Γερμανία το καλοκαίρι του περασμένου έτους «δεν πρέπει να επαναληφθεί.» 

 Υποσχέθηκε ότι ο νόμος του κράτους θα είναι πια πάνω από «τυχόν κώδικες τιμής ή την Σαρία». 

Η κρίσιμη ομιλία της Μέρκελ έρχεται μετά την ραγδαία αύξηση των εντάσεων συνεχίζουν την απάνθρωπη πράξη του βιασμού και τη δολοφονία του 19χρονης φοιτήτριας ιατρικής από Αφγανό...

Και το…καλύτερο της απόλυτης μεταστροφής της το κράτησε για το τέλος όταν αναφέρθηκε στο ακανθώδες ζήτημα της μπούρκα, σχολιάζοντας: «Δείξτε το πρόσωπό σας! Η πλήρης κάλυψη δεν είναι κάτι επιτρεπτό και πρέπει να απαγορευθεί.».

πηγη
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...