Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2016

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ - Ο δράστης ομολόγησε:«Ναι...εγώ την σκότωσα»!

Ο 39χρονος δράστης της στυγερής δολοφονίας της Θώμης Κουμπούρα
προσήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου, ενώπιον Ανακριτή και Εισαγγελέα στα δικαστήρια Λαμίας, μαζί με τον συνήγορό του Λεωνίδα Κουμπούρα.

Σύμφωνα με τα όσα είπε αμέσως μετά στους δημοσιογράφους ο συνήγορός του, ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη στη 1:00 το μεσημέρι.

Αυτό έγινε για να μπορεί να ενημερωθεί ο συνήγορος του λεπτομερώς για τη δικογραφία, αφού σήμερα δεν είχε το χρόνο.

Δείτε τι δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης του 39χρονου Λεωνίδας Κουμπούρας:


Ο δράστης ομολόγησε:«Ναι, εγώ την σκότωσα»
Ο άνδρας που είχε συλληφθεί την Παρασκευή για τη δολοφονία της Θώμης Κούμπουρα ομολόγησε τελικά ότι εκείνος σκότωσε την παιδοψυχίατρο στη Λαμία.


Όπως αναφέρει το lamiastar.gr, η διαδικασία της ανάκρισης δεν ήταν εύκολη υπόθεση καθώς ο δράστης μιλούσε ασυνάρτητα. Ωστόσο, η επιμονή των αστυνομικών και η μεθοδευμένη δουλειά τους τον έφεραν σε αδιέξοδο και τον οδήγησαν στην ομολογία, χωρίς όμως να αναφέρει τους λόγους που τον οδήγησαν στο έγκλημα.

Στις 3 τα ξημερώματα εκδόθηκε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται να οδηγηθεί στο δικαστικό μέγαρο της Λαμίας, ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα. Σύμφωνα με το Lamiareport, ο δράστης «έσπασε» μετά από 11 ώρες ανάκρισης, κατά την οποία υπέπεσε σε αντιφάσεις, ενώ δεν μπορούσε να απαντήσει σε βασικά ερωτήματα των αστυνομικών, ούτε να δικαιολογήσει τα ευρήματα και τα στοιχεία.


Οι προκλητικές αναρτήσεις του δράστη
Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης είχε ανεβάσει και βιντεάκι στο Facebook, στις 9:30 το πρωί της Παρασκευής που μιλάει ο ίδιος και λέει:


«Δεν ξέρω τι έχει γίνει… Μου την έχουν στήσει αυτοί οι βρομιάρηδες, όπως τη στήνουνε σε όλους… Είναι παντού, είναι στα γραφεία μας. Παντού έχουνε κάνει ζημιά, προσπάθησαν να μου κλείσουν το στόμα, να με κατεβάσουν από Πρόεδρο…»

Σημειώνεται ότι ο εν λόγω άνδρας βρέθηκε από την αρχή στο στόχαστρο της αστυνομίας, καθώς είχε εξαφανιστεί όταν είχαν αρχίσει οι έρευνες.

Μάλιστα, είχε κάνει εντύπωση στις αρχές καθώς είχε κλείσει τα κινητά του τηλέφωνα, ενώ από την ημέρα της δολοφονίας είχε φύγει από τη Λαμία και εντοπίστηκε την Παρασκευή σε κακή κατάσταση σε καλύβα στο Καρπενήσι...

Φωτογραφίες & βίντεο:Lamiareport.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...