Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ; «ΠΛΑΚΩΝΕΙ» ΤΩΡΑ ΚΑΙ Η ΑΦΡΙΚΗ!

ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ, ΒΡΕ ..."ΗΛΙΟΨΗΜΜΕΝΟΙ" ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ, ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΛΕΦΤΑ, ΣΑΣ ΤΥΠΩΝΟΥΝ ΑΥΤΑ, ΤΑ ΤΟΣΟ ΚΩΜΙΚΑ 'ΠΛΑΚΑΤ', ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΝΑ  ΚΡΑΤΑΤΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ;;;

ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ, ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ, ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΛΕΦΤΑ,

ΣΑΣ ΤΥΠΩΝΟΥΝ ΑΥΤΑ, ΤΑ ΤΟΣΟ ΚΩΜΙΚΑ ‘ΠΛΑΚΑΤ’, ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΝΑ
ΚΡΑΤΑΤΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ;;;

ΜΑ, ΝΑΙ! Ήταν ΑΣΦΑΛΩΣ α ν α μ ε ν ό μ ε ν ο την στιγμή, που τα σύνορά μας τα «κρατούν» τελείως Ο Ρ Θ Α Ν Ο Ι Χ Τ Α, για να μπουν λαθρομετανάστες, όχι μόνον απο την Μέση Ανατολή, ΑΛΛΑ και από την Αφρική!

Από το σύνολο των 184 ατόμων, που πέρασαν στην Λέσβο το τελευταίο τριήμερο, οι περισσότεροι προέρχονται από την Αφρική! 

23
Συγκεκριμένα 54 από την Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό (μα, συγνώμη, τί δεν τους άρεσε στον κομμουνιστικό «παράδεισο» που ζούσαν;;;), 7 από την Αιθιοπία, από 3 από την Αλγερία, την Γκάνα, τη Γουϊνέα και το Μάλι, 12 από το Καμερούν, 2 από το Μπαγκλαντές, 4 από την Σιέρρα Λεόνε, 5 από την (επίσης ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ…) Αγκόλα, 9 από την Ερυθραία, από 1 από τη Νιγηρία, το Σουδάν, την Ακτή του Ελεφαντοστού, την Γκάμπια, την Τζαμάϊκα και από την Τουρκία. 
Ο ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ..."ΤΙΤΑΝ" ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΟΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ...ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ΤΟΥ, ΝΑ "ΔΙΑΚΩΜΩΔΗΣΕΙ" ΤΑΧΑ ΤΟΝ ΕΥΖΩΝΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ ΜΑΣ!
Ο ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ…»ΤΙΤΑΝ» ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΟΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ…ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ΤΟΥ, ΝΑ «ΔΙΑΚΩΜΩΔΗΣΕΙ» ΤΑΧΑ ΤΟΝ ΕΥΖΩΝΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ ΜΑΣ!

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Γενικής Αστυνομικής Διευθύνσεως Βορείου Αιγαίου, στα νησιά του βορείου Αιγαίου είναι (επισήμως, γιατί ανεπισήμως άστε το καλύτερα….) καταγεγραμμένοι 11.445 λαθρομετανάστες, οι οποίοι στο σύνολο τους έχουν ζητήσει άσυλο. 

Συγκεκριμένα, στην Λέσβο μας, ζούν 5.840 άτομα, στην Χίο μας 3.608 και στην Σάμο μας 2.047 !!!

…»ΕΛΑΤΕ»! «ΠΕΡΑΣΤΕ»! Η…»ΑΓΚΑΛΙΑ» ΤΟΥ ‘ΤΣΙΡΙΖΑ’, ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ…

πηγη
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...