Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016

ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ:Ο Τραμπ μεταφέρει την πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ για να κατασκευαστεί ο Τρίτος Ναός του Σολομώντα!

Φωτιά παίρνει η Μέση Ανατολή καθώς ο νεοεκλεγέντας Αμερικανός πρόεδρος Ν.Τραμπ
θέλει την μετακίνηση  της έδρας της αμερικανικής πρεσβείας από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ, αναγνωρίζοντας στην ουσία την πόλη αυτή ως πρωτεύουσα του Ισραήλ ενώ σήμερα με χαρακτηριστικά tweet έστειλε μήνυμα προς το Ισραήλ με τη χαρακτηριστική φράση «μείνε ισχυρό Ισραήλ, η 20η Ιανουαρίου πλησιάζει»!

Την ίδια στιγμή το Ιράν ξεκίνησε μεγάλες στρατιωτικές ασκήσεις με την ονομασία «Velayat Sky Defenders 7» ενώ έδωσε και βίντεο στην δημοσιότητα. Για πρώτη φορά τα αντιαεροπορικά συστήματα S-300 λαμβάνουν «θέσεις μάχης». Αιτία η άφιξη των πρώτων F-35 στο Ισραήλ και γενικά η επιθετική στάση του Ν.Τραμπ απέναντι του.


Όλοι οι ορθόδοξοι, Έλληνες, Ρώσοι , Βούλγαροι , Αρμένιοι κ.α. γνωρίζουμε ότι η κατασκευή του αποκαλούμενου Τρίτου Ναού του Σολομώντα αποτελεί την «επιτομή» των μελλούμενων γεγονότων για όλη την ανθρωπότητα και όλον τον πλανήτη...

Το πρώτο βήμα για την υλοποίηση αυτού του σχεδίου αποτελεί την αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του εβραϊκού κράτους από τις ΗΠΑ!

Υπενθυμίζουμε, ότι το ανώτατο ιουδαϊκό συμβούλιο (Σανχεντρίν) κάλεσε το Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν και τον νεοεκλεγέν πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να εκπληρώσουν την βιβλική εντολή και τον ρόλο τους με την ανακατασκευή του εβραϊκού Ναού στην Ιερουσαλήμ.

Ο Ραβίνος Hillel Weiss, εκπρόσωπος του συμβουλίου Σανχεντρίν, επικοινώνησε με το πρακτορείο ειδήσεων Breaking Israel News για να ανακοινώσει ότι ο Τράμπ πριν την εκλογή του έχει υποσχεθεί να αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ ( κάτι που δεν έκανε ο Ομπάμα και η Κλίντον).

Ο Ρεπουμπλικανός που θα αναλάβει τις τύχες των ΗΠΑ από τις 20 Ιανουαρίου, μετά τη νίκη του στις εκλογές του Νοεμβρίου, φανέρωσε τις προθέσεις του για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή και τις σχέσεις των αραβικών κρατών με το Ισραήλ.

Χαρακτηριστικά αναφέρει ότι «δεν μπορούμε να αφήνουμε το Ισραήλ να αντιμετωπίζεται με τέτοια συνολική περιφρόνηση και ασέβεια. Συνήθιζαν να έχουν έναν πολύ καλό φίλο, τις ΗΠΑ, αλλά…όχι πια. Η αρχή του τέλους ήταν η φρικτή υπόθεση του Ιράν και τώρα αυτό (ΟΗΕ). Μείνε ισχυρό Ισραήλ, η 20η Ιανουαρίου πλησιάζει γρήγορα»...
«Αυτή είναι μια δέσμευση που ο εκλεγμένος πρόεδρος έκανε πολλές φορές στην προεκλογική του εκστρατεία, και  παραμένει σταθερά προσηλωμένος σε αυτή»,  δηλώνει ο Jason Miller, εκπρόσωπος της ομάδας μετάβασης του Τραμπ.

Τα σχόλιά του ήρθαν επ’ ευκαιρίας της  υποψηφιότητας του  David Friedman ως νέου  πρεσβευτή των ΗΠΑ στο Ισραήλ. Σε δήλωσή του ο Friedman είπε ότι προσβλέπει να εργαστεί  από την νέα πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ.

Ο Μίλερ τόνισε ότι το χρονοδιάγραμμα για το πότε θα μετακινηθεί η έδρα της πρεσβείας  είναι «πρόωρο» να λεχθεί σε αυτό το σημείο, αλλά επανέλαβε τη δέσμευση του νέου Αμερικανού προέδρου για το θέμα αυτό.

Εν τω μεταξύ, οι Παλαιστίνιοι ισχυρίστηκαν ότι εφόσον ο νέος Αμερικανός πρόεδρος υλοποιήσει την υπόσχεσή του, θα «καταστρέψει» την ειρηνευτική διαδικασία σε όλα τα στάδια της.

«Θα πρέπει να αποτελέσει αντικείμενο διαπραγμάτευσης το καθεστώς της Ιερουσαλήμ μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων», δήλωσε ο  Σαέμπ Ερεκάτ, γενικός γραμματέας της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης.

«Κανείς δεν πρέπει να λαμβάνει αποφάσεις οι οποίες μπορεί να προκαταλάβουν  ή να προδικάσουν  (τις διαπραγματεύσεις), διότι αυτό θα είναι η απόλυτη καταστροφή της ειρηνευτικής διαδικασίας στο σύνολό της», δήλωσε ο ίδιος.

Ο Ερεκάτ απάντησε στις δηλώσεις του Φρίντμαν , λέγοντας  ότι θα ήταν παράνομο για το Ισραήλ να προσαρτήσει τους οικισμούς σε παλαιστινιακό έδαφος.

Ο Ερεκάτ είπε ότι «θα ήθελα να κοιτάξω  τους κυρίους  Τραμπ και Φρίντμαν  στα μάτια και να τους πω, ότι εάν επρόκειτο να πράξουν αυτά τα βήματα για την μετακίνηση της πρεσβείας και την προσάρτηση εποικισμών στη Δυτική Όχθη, μπορούν να στείλουν την περιοχή αυτή σε μεγαλύτερο  χάος, ανομία και  εξτρεμισμό».

Το Ισραήλ ζήτησε απο τον Τραμπ και από τον Πούτιν να χτιστεί ο ναός του Σολομόντα για να υποδεχθούν τον Μεσσία), το ανώτατο ιουδαϊκό συμβούλιο (Σανχεντρίν) κάλεσε το Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν και τον νεοεκλεγέν πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να εκπληρώσουν την βιβλική  εντολή και τον ρόλο τους  με την ανακατασκευή του εβραϊκού Ναού στην Ιερουσαλήμ.

πηγη
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...