Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016

Εικόνες χάους στον Παναθηναϊκό:NTOY και ΞΥΛΟ από οπαδούς του στην “πρώτη” του Ουζουνίδη!

Έκρυθμη παραμένει η κατάσταση τον Παναθηναϊκό, παρά την απομάκρυνση του Αντρέα Στραματσόνι...

Περίπου 50 οπαδοί του “τριφυλλιού” βρέθηκαν στην πρώτη προπόνηση του Ουζουνίδη στην ομάδα, έχοντας άγριες διαθέσεις…

Τα… άκουσαν περισσότερο απ’ όλους οι Ιμπάρμπο και Κουτρουμπής, ενώ στη συνέχεια έπεσαν και “ψιλές’ σε κάποιους παίκτες.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
Η…πρώτη του Μαρίνου Ουζουνίδη στον Παναθηναϊκό ήταν επεισοδιακή! Οπαδοί της ομάδας έκαναν…ντου στο Κορωπί μίλησαν σε έντονο ύφος στους παίκτες για τα άσχημα αποτελέσματα του τελευταίου μήνα, ενώ επιτέθηκαν και στον Ιμπάρμπο!

Οι εικόνες χάους συνεχίζονται στον Παναθηναϊκό με απρόβλεπτες διαστάσεις!

Οπαδοί της ομάδας διέκοψαν την προπόνηση της Παρασκευής, πρώτη με την παρουσία του Μαρίνου Ουζουνίδη και…επιτέθηκαν φραστικά και όχι μόνο στους παίκτες! 

Ο Ιμπάρμπο ήταν αυτός που όχι μόνο άκουσε τα…γαλλικά των οπαδών, αλλά είδε και κάποιους να κινούνται με απειλητικές διαθέσεις εναντίον του, ενώ και ο Ζέκα έγινε στόχος, χωρίς πάντως στην περίπτωση του «πράσινου» αρχηγού να ξεφύγει η κατάσταση!

Οι οπαδοί που βρέθηκαν στο αθλητικό κέντρο των «πράσινων» μίλησαν και στον νέο προπονητή της ομάδας τους λέγοντάς του: «Έχεις μπροστά σου μια ευκαιρία να δείξεις έργο και να βελτιώσεις την κατάσταση. Θα πρέπει να ξέρεις ότι τα πράγματα στην ομάδα και όχι μόνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα δεν είναι φυσιολογικά. Για εμάς είσαι… χρεωμένος γι’ αυτό που έγινε με τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι, αλλά θα περιμένουμε να δούμε την δουλειά σου».

gazzetta.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...