Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2016

ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ:Oργή στη Μόσχα κατά Ελληνικής Κυβέρνησης – Στο παρά 5 διπλωματικό επεισόδιο!

Έντονη δυσφορία έχουν προκαλέσει στη Μόσχα οι εικόνες από το κέντρο της Θεσσαλονίκης, με μουσουλμάνους οι οποίοι αυτοχαρακτηρίζονται
ως «πρόσφυγες», αλλά είναι βέβαιο πως πρόκειται για υποστηρικτές του FSA και του ISIS να ποδοπατούν την σημαία της Ρωσίας και να φωνάζουν ταυτόχρονα συνθήματα κατά του Β. Πούτιν.

Οι διαδηλωτές ύψωσαν πανό, φωτογραφίες από τα βομβαρδισμένα κτίρια της συριακής πόλης και σχημάτισαν με κεριά τις λέξεις «Aleppo» (Χαλέπι) και «war crimes» (εγκλήματα πολέμου). Υπονοώντας την Ρωσια!

Πρόκειται για μια απαράδεκτη συγκέντρωση, όπου η κυβέρνηση, ο Δήμος Θεσσαλονίκης και η Περιφέρεια φέρουν μεγάλη ευθύνη.

Σίγουρα η συγκεκριμένη πορεία θα πλήξει τις ελληνορωσικές σχέσεις, καθώς την στιγμή που η Μόσχα απελευθερώνει την Συρία από τα τρομοκρατικά στοιχεία, στην Ελλάδα ισλαμιστές διαμαρτύρονται κατά της Ρωσίας και του Μπασάρ αλ-Άσαντ.

Οι Αρμόδιες Αρχές ήταν ενήμερες για την συγκέντρωση και θα έπρεπε να είχα πράξει τα δέοντα.

Οι εικόνες και το όλο κλίμα έχει μεταφερθεί από τους αρμόδιους στο Κρεμλίνο και κανείς δεν ξέρει πως θα αντιδράσει η Μόσχα μετά από αυτές τις ντροπιαστικές σκηνές.
Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες εκφράζονται φόβοι για τρομοκρατικά χτυπήματα κατά ρωσικών στόχων στην Ελλάδα από ισλαμιστές. 

Οι ορδές των μισθοδόρων του ISIS και του FSA που βρίσκονται στην Ελλάδα θέλουν να πάρουν ένα είδος εκδίκησης από τη Μόσχα, καθώς οι ρωσικές δυνάμεις έχουν εξοντώσει κυριολεκτικά τους τρομοκράτες στη μάχη της Συρίας.

Μια τέτοια ενέργεια μπορεί να γίνει και σε αγαστή συνεργασία τζιχαντιστών, με τα δίκτυα της MIT που έχουν απλωθεί στην Ελλάδα, με σκοπό να πλήξουν οικονμικά την χώρα μας, καθώς μην ξεχνάμε πως εκατομμύρια Ρώσοι τουρίστες κατακλύζουν την χώρα μας και τυχός χτυπήματα θα εμπόδιζαν την κάθοδο των Ρώσων στην Ελλάδα.

πηγη
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...