Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2017

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1!

Μετά την οριστική παγίωση στην τέταρτη θέση του δελτίου ειδήσεων
του Αντέννα υποχρέωσε την οικογένεια Κυριακού να σηκώσει τα μανίκια και να αλλάξει εκ βάθρων όλες τις πραμέτρους που καθορίζουν την πορεία του.


Η πρώτη παρέμβαση έγινε ήδη στον ενημερωτικό τομέα, με την αντικατάσταση του Φίλιππου Φιλιππακόπουλου από τον Γιάννη Μιχελάκη όπου ανέλαβε τη θέση του γενικού διευθυντή, και την τοποθέτηση στη διεύθυνση ειδήσεων του Στράτου Μπαλή, πρώην αρχισυντάκτη στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ. 
Διευθυντής σύνταξης παρέμεινε ο Πρόδρομος Παπαηλιόπουλος.

Η δεύτερη παρέμβαση είναι προγραμματισμένη να γίνει την προσεχή Δευτέρα και θα αφορά στο σύνολο της απογευματινής ζώνης. 

Όλοι γνώριζαν ότι το δελτίο κατέρρευσε όταν μετακινήθηκε από τις οκτώ στις επτά, μετά από 26 χρόνια, και στη θέση του τοποθετήθηκε η σειρά «Δίδυμα φεγγάρια», η οποία έως τότε προηγείτο των ειδήσεων. 

Τώρα, λοιπόν, αποφάσισαν να τοποθετήσουν τη δημοφιλή σειρά στις έξι το απόγευμα, ώστε το δελτίο να ξεκινά με καλό πάτημα και να μπορεί να αντιμετωπίσει το δελτίο του Alpha, το οποίο δείχνει να έχει εδραιωθεί στην πρώτη θέση. Αμέσως μετά το δελτίο θα τοποθετηθεί το τηλεπαιχνίδι «Lucky room» που παρουσιάζει ο Γιώργος Λιάγκας.

Η τρίτη παρέμβαση αναμένεται τις επόμενες μια δυο εβδομάδες, με την αλλαγή στη δομή και το περιεχόμενο του δελτίου. Ο σχεδιασμός είναι να γίνει περισσότερο παρεμβατικό και κοινωνικό.

Η τέταρτη (σχεδιαζόμενη) παρέμβαση φαίνεται πως είναι ο Νίκος Χατζηνικολάου, με τον οποίο γίνονται συζητήσεις. 

Ο αντιπρόεδρος του σταθμού Θοδωρής Κυριακού, όπως και ο γενικός διευθυντής Τζόνυ Καλημέρης ποντάρει στην ένταξη του δημοφιλούς δημοσιογράφου στο δυναμικό του καναλιού του Αμαρουσίου, εκτιμώντας ότι θα ενισχύσει συνολικά το (ανύπαρκτο σήμερα) ενημερωτικό προφίλ του. 

Αν ευοδωθούν οι διαπραγματεύσεις ο Νίκος Χατζηνικολάου θα αναλάβει βασικός σχολιαστής στις ειδήσεις και θα παρουσιάζει την εβδομαδιαία πολιτική εκπομπή του «Στον Ενικό».

Στην παρουσίαση θα παραμείνει η Μαρία Χούκλη, η οποία έχει υψηλό κύρος και ευρεία αποδοχή -παρότι ορισμένοι θα ήθελαν να αντικατασταθεί.

crashonline.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...