Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017

Νέα Τουρκική Προειδοποίηση:Πάρτε πίσω την απόφαση για τους ''8''!

Οργή προκαλεί στις Αρχές της Τουρκίας η απόφαση του Αρείου Πάγου, που απέρριψε το αίτημα της Άγκυρας για την έκδοση των οκτώ Τούρκων
στρατιωτικών, οι οποίοι, μία ημέρα μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 2016, έφτασαν στην Αλεξανδρούπολη με στρατιωτικό ελικόπτερο.

Μετά τις απειλές του Τούρκου ΥΠΕΞ, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ότι η γειτονική χώρα θα σκεφτεί ακόμα και το μέτρο της ακύρωσης της διμερούς συμφωνίας με την Αθήνα για την επανεισδοχή των προσφύγων, σειρά πήρε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Μπεκίρ Μποζντάγ, ο οποίος κάλεσε τη χώρα μας να παραιτηθεί από την απόφαση της Δικαιοσύνης και να εκδώσει τους «πραξικοπηματίες», όπως τους χαρακτήρισε, στρατιωτικούς στην Τουρκία.

%cf%84%ce%bf%cf%8d%cf%81%ce%ba%ce%bf%cf%82-%cf%85%cf%80%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b3%cf%8c%cf%82-%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%ce%bf%cf%83%cf%8d%ce%bd%ce%b7%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%82-%ce%b1%ce%b8

Με σειρά αναρτήσεών του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Μποζντάγ υπογράμμισε ότι «η απόρριψη του αιτήματος της Τουρκίας για έκδοση των οκτώ πραξικοπηματιών, από την Ελλάδα, είναι μια άδικη και πολιτική απόφαση. 

Το ότι η απόφαση ελήφθη από την Δικαιοσύνη δεν αλλάζει την πραγματικότητα.

1
Την άδικη και λανθασμένη απόφαση αυτή που έλαβαν οι δικαστικές αρχές της Ελλάδας δεν μπορεί να εξηγήσει κανένα νομικό έρεισμα. 

Η απόφαση αυτή της Ελλάδας, προκάλεσε στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, σημαντική απώλεια, που θα αποκατασταθεί δύσκολα και χρονοβόρα. Καλώ για μια ακόμη φορά την Ελλάδα να παραιτηθεί από αυτή την απόφασή της και να εκδώσει τους πραξικοπηματίες στρατιώτες στην Τουρκία».

ΠΗΓΗ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...