Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017

ΟΡΓΗ και ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ:Ξεσηκώθηκε η ΘΕΣ/ΝΙΚΗ κατά του ΤΣΙΠΡΑ...(ΒΙΝΤΕΟ)

Λίγο μετά τις 10,30 έφτασε ο Αλέξης Τσίπρας στο Πρωθυπουργικό
Γραφείο στη Θεσσαλονίκη, που στεγάζεται στο ΥΜΑ.

Εκεί όμως τον περίμενε πλήθος εργαζομένων...

Οι εργαζόμενοι του ΟΛΘ προσπάθησαν να ανοίξουν ένα πανό, ωστόσο η αστυνομία δεν το επέτρεψε.

Παράλληλα διαμαρτυρία πραγματοποιεί και Ζαφείρης Τζούτζιας, ιδιοκτήτης καταστήματος υαλικών στην περιοχή της Δελφών στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα εξαιτίας των εργοταξίων του Μετρό. 

Ο κ. Τζούτζιας βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση από το 2009 και σήμερα ήρθε έξω από το ΥΜΑΘ κρατώντας ένα πανό το οποίο αναγράφει: ''Κύριε πρωθυπουργέ τι θα κάνετε για εμάς τους επαγγελματίες που μας έχει καταστρέψει το Μετρό''.
Τώρα (στις 11,00) συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης κάνουν οι εργαζόμενοι στα σούπερ – μάρκετ “Καρυπίδης”, με αφορμή την παρουσία του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη.

Συγκέντρωση συμπαράστασης προγραμματίζουν και μέλη του Π.Α.ΜΕ. Σημειώνεται πως στις 12.00 ο πρωθυπουργός θα επισκεφτεί το Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Σύνδρομο Down (Ροδοπόλεως 4, Καλαμαριά). 

Στη 13:00 θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην εκδήλωση που διοργανώνει η ΔΕΘ - Helexpo από κοινού με το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής και το υφυπουργείο Μακεδονίας-Θράκης για τη φιλοξενία προσφυγόπουλων, από 12 δομές φιλοξενίας του νομού Θεσσαλονίκης. 

Εκεί θα βρίσκεται και ο αρμόδιος υπουργός, Γιάννης Μουζάλας.

voicenews.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...