Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2017

ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:Βρέθηκε νεκρός ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ κατά της ΧΙΛΑΡΙ...!

Μία είδηση που πέρασε στα ψιλά των ΜΜΕ (λόγω και των διακοπών των Χριστουγέννων) θα σας αναφέρουμε...

Μυστήριο καλύπτει το θάνατο του επικεφαλής των ελεγκτών του ΝΑΤΟ που εμπλεκόταν στην υπόθεση διερεύνησης στοιχείων, που αποδεικνύουν ότι το ISIS είχε χρηματοδοτηθεί από τη Δύση, με την υποστήριξη της Χίλαρι Κλίντον...!

Ο 62χρονος Yves Chandelon βρέθηκε δολοφονημένος στην πόλη Andenne του Βελγίου. Δίπλα του βρέθηκε ένα μη καταχωρημένο πυροβόλο όπλο γεγονός που παραπέμπει σε απόπειρα αυτοκτονίας. 

Μάλιστα φέρεται να είχε αποκαλύψει υπόθεση ξεπλύματος βρώμικου χρήματος στην οποία εμπλέκονται Δυτικές κυβερνήσεις υποστηριζόμενες από το δίκτυο της Κλίντον.

Ο θάνατος αποδίδεται σε αυτοκτονία, ωστόσο η οικογένειά του είχε ενημερώσει τις αρχές (μία εβδομάδα πριν το θάνατό του) πως δεχόταν απειλητικά τηλεφωνήματα, γεγονός που κάνει την αστυνομία ανοικτή στο ενδεχόμενο δολοφονίας. 

Την υπόθεση περιπλέκουν οι ισχυρισμοί της οικογένειας ότι το όπλο φαίνεται να χρησιμοποιήθηκε από δεξιόχειρα, ενώ ο ίδιος ήταν αριστερόχειρας! 

Επίσης, πρόκειται για μη καταχωρημένο όπλο, παρόλο που ο ίδιος είχε τρεις ονομαστικές άδειες οπλοκατοχής στο όνομά του...!

Ήταν γνωστό όμως ότι είχε ενεργό συμμετοχή σε έρευνα που αφορούσε χρηματοδότηση τρομοκρατικών οργανώσεων και ξεπλύματος χρήματος μέσω του ISIS, ενώ φέρεται να διέθετε στοιχεία για εμπλοκή ονομάτων που σχετίζονται με το περιβάλλον της Κλίντον. Μήπως…;

ΠΗΓΗ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...