Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΑΛΩΣΑΝ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΤΣΑΜΗΔΕΣ ΚΑΙ ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ:ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ!

Δεν είναι μόνο οι νεοσύλλεκτοι στο Μεσολόγγι… Ο «αλβανικός αετός» πετάει όπως φαίνεται από στρατόπεδο σε στρατόπεδο και έφτασε μέχρι την ΕΛΔΥΚ!

Πριν καλά – καλά κοπάσει κάπως ο θόρυβος από τους νεοσύλλεκτους «αλβανικούς αετούς», εμφανίζετα και νέο «κρούσμα»…

Σε κανένα επιτελείο πλέον, δεν μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι αφού, όπως όλα δείχνουν, είναι ζήτημα χρόνου πια το πότε θα εμφανιστεί μια νέα φωτογραφία αναλόγου περιεχομένου...!
Σχετικά με την νέα ανάρτηση από την 5η ΕΜΑ που εμφανίστηκε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιστοσελίδες και που απεικονίζει στρατιώτη να σχηματίζει με τα χέρια του το σήμα του αλβανικού αετού το ΓΕΣ ενημέρωσε ότι:
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Στρατιώτης έχει εντοπισθεί και υπηρετεί στην ΕΛΔΥΚ.

Ιστότοπος που ασχολείται αποκλειστικά με στρατιωτικά θέματα, ανακάλυψε σμηνίτη που δηλώνει Τούρκος και μάλιστα φανατικός «γκρίζος λύκος»! 
 
Μπορεί η φωτογραφία με τους νεοσύλλεκτους και τον στρατιώτη της ΕΛΔΥΚ που σχηματίζουν με τα χέρια τους τον “αλβανικό αετό” σήμα του αλβανικού εθνικισμού στην γειτονική χώρα να έχει αποτελέσει θέμα συζήτησης στην ελληνική δημόσια σφαίρα, ωστόσο αρκετοί γνωρίζουν πολύ καλά πως δεν είναι η μοναδική περίπτωση…

Ένας νεαρός από την μουσουλμανική μειονότητα, που υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στην Πολεμική Αεροπορία, δηλώνει “περήφανος που είναι Τούρκος” και θαυμάζει τους “γκρίζους λύκους”...!

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν και θα φρίξετε…
Ο νεαρός, το όνομα αλλά και το πρόσωπο του οποίου έχουμε αποκρύψει, για λόγους προσωπικών δεδομένων, προέρχεται από την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης και υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στην Τρίπολη.

Κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αρκετές φωτογραφίες, από αυτές που παραδοσιακά δημοσιεύουν οι στρατιώτες από την θητεία τους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς.

Παρουσιάστηκε στην 124 ΠΒΕ στην Τρίπολη και στη συνέχεια φαίνεται να έχει πάρει μετάθεση στην Αεροπορική Βάση Ελευσίνας, από όπου και η επόμενη φωτογραφία...
Φαίνεται μάλιστα να ανήκει στις δυνάμεις Άμυνας-Φρούρησης του αεροδρομίου!

Θα προσέξατε ίσως ότι στην φωτογραφία του προφίλ του εμφανίζεται η Τουρκική σημαία!
Ο νεαρός για να καταδείξει “πόσο ευτυχισμένος αισθάνεται που είναι Τούρκος”, χρησιμοποιεί αυτήν ακριβώς την φράση του Κεμάλ Ατατούρκ, η οποία είναι και η εθνική φράση της Τουρκίας, στην φωτογραφία του με φόντο την Τουρκική σημαία, για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία για την εθνική του ταυτότητα!

Μάλιστα, σε μια πολύ πρόσφατη φωτογραφία του, μόλις πριν από πέντε εβδομάδες, δήλωνε πολύ τυχερός που γεννήθηκε Τούρκος, στα σύνορα Ελλάδας – Τουρκίας στη Δυτική Θράκη!
Σε μια περυσινή φωτογραφία του πάντως, έκανε ευθείες αναφορές στους γκρίζους Λύκους, στην Δυτική Θράκη, βάζοντας μάλιστα και σχετική περιγραφή του εαυτού του ως “λύκου” (kurt) στο προφίλ του!

Και σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να σημειωθεί ότι αφού πρόκειται για νεαρό από την μουσουλμανική μειονότητα, δεν τίθεται θέμα ιθαγένειας, καθώς γεννήθηκε με την ελληνική ιθαγένεια και δεν την απέκτησε από κάποιο νομοθέτημα της πολιτείας!

Και προφανώς πρόκειται για μια ακόμα περίπτωση από τις πολλές που υπάρχουν και που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας...

Το ερώτημα που πλέον τίθεται επιτακτικά είναι τι κάνει η πολιτεία για να προσεγγίσει και να προσεταιριστεί τους νεαρούς που υπηρετούν την θητεία τους, ώστε να εξαλειφθούν τέτοια φαινόμενα...
ΠΗΓΗ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...