Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ:Επίθεση της Χεζμπολάχ σε Ισραηλινό στρατιωτικό αεροδρόμιο!

Η Συρία απάντησε μέσω της Χεζμπολάχ στο Ισραήλ, καθώς στην ισραηλινή στρατιωτική αεροπορική βάση Hatzor ακούστηκαν δυνατές εκρήξεις.
Τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης τηρούν σιγή ιχθύος για το ζήτημα, ενώ στο twitter ήδη διακινούνται πρώτες εικόνες από την έκρηξη που ακούστηκε από την βάση Hatzor. 

Το Ισραήλ επιτέθηκε προχθές στο στρατιωτικό αεροδρόμιο al Mazzeh Δαμασκού και όπως όλα δείχνουν η Συρία από εδώ και στο εξής δεν θα αφήνει αναπάντητες τι προκλήσεις του Ισραήλ. 
Την ίδια στιγμή, η νέα τάξη πραγμάτων με δικαιολογία τον εξοπλισμό από Ιρανούς της σιιτικής οργάνωσης Χεζμπολάχ με βαρύ μάλιστα οπλισμό όπως ρουκέτες και πυραύλους μικρού βεληνεκούς, «σκάβει το λάκκο « της Τεχεράνης και της ίδιας της σιιτικής οργάνωσης, για κτύπημα από τις ΗΠΑ του Ν.Τραμπ.

Σε μια από τις τελευταίες πράξεις της θητείας του στις 30 Δεκεμβρίου, ο απερχόμενος Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Μπαν Κι-μουν υπέβαλε εμπιστευτική έκθεση στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, υποστηρίζοντας ότι το Ιράν έχει παραβιάσει το διεθνές εμπάργκο όπλων με την διεξαγωγή λαθρεμπορίου όπλων προς τη λιβανέζικη οργάνωση Χεζμπολάχ, ανέφερε το Reuters.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...