Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΦΩΤΙΑ - Ρέινς Πρίμπους:Ο πρόεδρος των ΗΠΑ θα πάει στην Αγία Σοφία!

Ο ελληνικής καταγωγής νέος προσωπάρχης του Λευκού Οίκου τόνισε ότι «οι άνθρωποι έχουν κουραστεί από τους πλαστικούς πολιτικούς,
είτε είναι από την Αθήνα, είτε από την Ουάσιγκτον, το πλαστικό δεν λειτουργεί πλέον»...

Ο στενός συνεργάτης του νέου Αμερικανού προέδρου κατάγεται από το βόρειο Αιγαίο, είναι παντρεμένος με την Σάλι Πρίμπους και έχει δύο παιδιά τον Τζακ Πρίμπους, και την Γκρέις Πρίμπους.

Η μητέρα του Δήμητρα γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μυτιλήνη. Ο Ράινς Πρίμπους σε ηλικία 19 ετών πήγε στο Σουδάν, όπου εργάσθηκε για την αμερικανική πρεσβεία, ενώ ο πατέρας του είναι Γερμανός.

Πρέπει να πάρουμε την ευκαιρία που μας έδωσε ο Θεός...


«Τίποτε δεν συμβαίνει αν δεν είναι θέλημα Θεού. Πρέπει να πάρουμε την ευκαιρία που μας έδωσε ο Θεός και να επιτύχουμε τους στόχους που ο σπουδαίος νέος μας πρόεδρος έχει θέσει, να κάνουμε την Αμερική μεγάλη ξανά», τόνισε σε ομιλία τους σε εκδήλωση Ελληνοαμερικανών προ τιμή του, στο ξενοδοχείο St Regis της αμερικανικής πρωτεύουσας, ο νέος προσωπάρχης του Λευκού Οίκου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε η «ελίτ» των Ελληνοαμερικανών Ρεπουμπλικάνων, που βοήθησαν τον κ. Πρίμπους, ο οποίος σαν πρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος είχε αναλάβει να το σώσει από την κατάρρευση...

Στην ομιλία του, σύμφωνα με το «mignatiou.com», ο νέος προσωπάρχης υπογράμμισε την αφοσίωσή του στο Οικουμενικό Πατριαρχείο και την Ορθοδοξία:

«Θέλουμε να βάλουμε την έννοια της θρησκευτικής ελευθερίας, τον Πατριάρχη μας, την Κωνσταντινούπολη και την αναγνώριση των εμποδίων που αντιμετωπίζει η ορθόδοξη εκκλησία στο επίκεντρο αυτού του Λευκού Οίκου. 

Θα ήθελα να δω την ημέρα που ο πρόεδρος των ΗΠΑ να εμφανίζεται στην εκκλησία στην Κωνσταντινούπολη, να αναγνωρίσει την καταπίεση και τον αγώνα που δίνει, δεν είναι μόνο σύμβολο για την ορθόδοξη εκκλησία αλλά και για τους πιστούς σε όλον τον κόσμο όταν έχεις Χριστιανικά κεφάλια να κείτονται στις ακτές της Μεσογείου και το ΙΣΙΣ να κερδίζει έδαφος σε όλον τον κόσμο».

Ο Τραμπ θα παλέψει για όλους...


Συνέχισε λέγοντας τα εξής: «Δεν είναι περίεργο που οι άνθρωποι εδώ, στην Αμερική, στη Βρετανία, και περιμένετε και θα δείτε, στη Γερμανία μετά, σε όλον τον κόσμο οι άνθρωποι θέλουν κάποιον που θα παλέψει γι’ αυτούς. 

Διψούν για κάποιον που θα είναι πραγματικός. 

Αυτό που λείπει στους ανθρώπους είναι το πραγματικό, έχουν κουραστεί από τους πλαστικούς πολιτικούς, είτε είναι από την Αθήνα είτε από την Ουάσιγκτον το πλαστικό δεν λειτουργεί πλέον».

Εξήγησε ότι όταν αναμείχθηκε στην προεκλογική εκστρατεία βρήκε βοήθεια και συμπαράσταση από την Ελληνοαμερικανική Κοινότητα. 

Δήλωσε σχετικά: «Όταν μπήκα σε αυτή τη δουλειά ήταν μία καταστροφή. 
Η ελληνική κοινότητα, η ορθόδοξη κοινότητα αρχίζοντας με τον Αρχιεπίσκοπο (Δημήτριο), τον πατέρα Αλεξ (Καρλούτσο) τους Αρχοντες (του Οικουμενικού Πατριαρχείου), τον καλό μου φίλο, θείο και δεύτερο πατέρα Τζον Κατσιματίδη, που με πήρε κάτω από την φτερούγα του και μου έλεγε πάντα ναι κάθε φορά που τηλεφωνούσα, αυτή η ομάδα των ανθρώπων εδώ σε αυτό το δωμάτιο είναι μία οικογένεια. 

Βοηθήσατε να σωθεί το Ρεπουμπλικανικό κόμμα, να κτιστεί η Ρεπουμπλικανική Εθνική Επιτροπή, να την εκσυγχρονίσουμε, να στήσουμε μία δομή ώστε ένας άνθρωπος που πιστεύω ότι θα είναι εξαιρετικός πρόεδρος θα ορκισθεί αύριο όχι μόνο για να σώσει το κόμμα και την χώρα μας αλλά για να φέρει πίσω την ελευθερία».
πηγη
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...