Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017

ΣΟΚ στο ΜΑΞΙΜΟΥ:Κυβέρνηση ΤΕΛΟΣ για ΗΠΑ και ΤΡΑΜΠ...

Καμία συνομιλία με την νέα κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν είχαν ο Πάνος Καμμένος και ο Νίκος Παππάς, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τους
στις Ηνωμένες Πολιτείες για την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ. 

Την είδηση μεταφέρει με άρθρο του ο Α.Η.Διαματάρης, αρθρογράφος της ειδησεογραφικής ιστοσελίδας και εφημερίδας του Εθνικού Κήρυκα της Νέας Υόρκης και μάλιστα, έχει δημιουργηθεί "πόλεμος" με τον υπουργό Άμυνας, ο οποίος ζητά από τον αρθρογράφο να ανακαλέσει και απειλεί με μηνύσεις. 

Ο κ. Διαματάρης, με το εν λόγο άρθρο του που φέρει τίτλο "Kοροϊδία χωρίς όρια" (μπορείτε να το διαβάσετε ολόκληρο ΕΔΩ)επισημαίνει ότι ο δύο υπουργοί της κυβέρνησης παραπληροφόρησαν τον ελληνικό λαό ότι " δήθεν…θα έχουν συσκέψεις με στελέχη του Λευκού Οίκου και θα θέσουν επί τάπητος θέματα όπως το ΔΝΤ και το Κυπριακό – όπως τα 'παπαγαλάκια' τους μεταδίδουν στην Ελλάδα".

Συγκεκριμένα, ο κ. Διαματάρης γράφει ότι έπραξε "άριστα μια ηγετική ομάδα ομογενών υπό τον Αντυ Μανάτο, που παραθέτει στην Ουάσιγκτον δεξίωση προς τιμή τους (σ.σ των ομογενών της κυβέρνησης Τραμπ). Θεωρητικά προς τιμήν του Αρχιεπισκόπου, αλλά ουσιαστικά προς τιμήν των Αρχόντων του Οικουμενικού Θρόνου, Πρίμπους και Τζιτζίκου, καθώς και του βουλευτή Γκας Μπιλιράκη, για γενικότερους λόγους.

Σε αυτή την εκδήλωση προσκλήθηκαν και θα παραβρεθούν ομογενείς από όλη την χώρα, άσχετα από την πολιτική τους τοποθέτηση, για να τιμήσουν τα άξια αυτά παιδιά της Κοινότητάς μας.

Οταν, όπως είναι φυσικό, οι διπλωματικές Αρχές της Ελλάδας στην Αμερική πληροφορήθηκαν για τη δεξίωση αυτή ζήτησαν -και πώς θα γινόταν- εξασφάλισαν θέσεις στη δεξίωση και για δυο υψηλόβαθμα μέλη της ελληνικής κυβέρνησης: Τους κ. Νίκο Παππά, δεξί χέρι του Πρωθυπουργού και του υπουργού Αμυνας Πάνου Καμμένου.
Θα μου πείτε, γιατί όχι;

Θα συμφωνούσα, υπό τον όρο ότι δεν θα επιχειρούσαν την παραπληροφόρηση του ελληνικού λαού, ότι δήθεν…θα έχουν συσκέψεις με στελέχη του Λευκού Οίκου και θα θέσουν επί τάπητος θέματα όπως το ΔΝΤ και το Κυπριακό – όπως τα «παπαγαλάκια» τους μεταδίδουν στην Ελλάδα.

Τέτοια συμπεριφορά είναι ανάξια της Ελλάδας.

Οτι θα βγάλουν κάποια φωτογραφία με τον κ. Πρίμπους και τον κ. Τζιτζίκο στη δεξίωση -τι το πιο εύκολο- θα βγάλουν. Ολοι θα βγάλουν μια φωτογραφία μαζί τους στο σύντομο χρονικό διάστημα που θα παραμείνουν εκεί.

Ας μην εκθέτουν όμως την Ελλάδα -δηλαδή όλους μας- κι ας μην κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό, με αυτά τα καμώματα κορυφαίοι υπουργοί της…δήθεν αριστερής κυβέρνησης. "

Άμεση ήταν η παρέμβαση του κ. Καμμένου, όπως και η απάντηση που έλαβε από τον κ. Διαματάρη: " Ο υπουργός Αμυνας της Ελλάδας, Πάνος Καμμένος, μου τηλεφώνησε την Πέμπτη, αργά το απόγευμα, απαιτώντας -και απειλώντας- να ανακαλέσω το σχόλιό μου –με τίτλο 'Κοροϊδία χωρίς όρια'– ισχυριζόμενος ότι είναι ανακριβές και ότι «δημιουργώ αρνητικό κλίμα» για την εδώ επίσκεψή του.
[...] Αν διάβαζε προσεκτικά το σχόλιό μου θα διαπίστωνε ότι εγώ δεν έγραψα ότι δεν είχε πρόσκληση. Εγραψα ότι αυτοπροσκαλέστηκαν – με τον Νίκο Παππά. Επίσης έγραψα ότι κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό διασπείροντας με τα «παπαγαλάκια τους» πληροφορίες ότι δήθεν θα έχουν συνομιλίες ουσίας με στελέχη της νέας κυβέρνησης. "

Εν συνεχεία, ο κ. Διαματάρης παρέθεσε το επίμαχο απόσπασμα από το αρχικό άρθρο του και σχολίασε τις απειλές του κ. Καμμένου ότι θα του κάνει μήνυση:  "Τώρα, όσον αφορά την απειλή ότι αν δεν ανακαλέσω θα μου κάνει μήνυση: Θα το θεωρούσα άνευ σημασίας, ως μια έκφραση εν βρασμώ ψυχής, αν δεν ήταν υπουργός, αν δεν είχε το προηγούμενο που έχει με δημοσιογράφους στην Ελλάδα, κι αν δεν ήταν μέλος μιας κυβέρνησης που είναι πέρα έως πέρα φανερό ότι επιχειρεί να εκφοβίσει -και άρα να ελέγξει- τα ΜΜΕ.

Προφανώς ο κ. Καμμένος δεν γνωρίζει ούτε εμάς, ούτε και την αμερικανική νομοθεσία, σύμφωνα με την οποία, «η αλήθεια αποτελεί την απόλυτη άμυνα» σε κάθε περίπτωση και περισσότερο όσον αφορά τα δημόσια πρόσωπα.

Αν κάτι λοιπόν επιβεβαιώνει αυτή η θλιβερή ιστορία, είναι οι τάσεις αυταρχισμού της δήθεν αριστερής κυβέρνησης της χώρας μας, απόδειξη μικρών ανθρώπων που δυστυχώς κατέχουν υψηλές θέσεις. "
ΠΗΓΗ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...