Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2017

ΜΠΛΟΚΑ ΚΑΙ…ΠΑΛΙ ΜΠΛΟΚΑ:Ποιους δρόμους έχουν κλείσει τα τρακτέρ!

Κλειστή παραμένει από τις 14.00, μέχρι και αυτήν την ώρα η εθνική οδός Θεσσαλονίκης-Ευζώνων-και στα δύο ρεύματα-, από αγρότες
και κτηνοτρόφους της ευρύτερης περιοχής Πολυκάστρου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας «για το γεγονός του ότι δεν μας επιτρέπουν να πάμε στον κόμβο της Ειδομένης και να παραταχθούμε με τα τρακτέρ μας», όπως επισήμανε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Αγροκτηνοτροφικού Συλλόγου δήμου Παιονίας, Θωμάς Καρυπίδης.

Ο ίδιος μας διευκρίνισε ότι η παλαιά εθνική οδός Θεσσαλονίκης-Ευζώνων είναι ανοικτή και το τελωνείο Ευζώνων λειτουργεί κανονικά. 

Στο μεταξύ, όπως μας είπε ο κ. Καρυπίδης «σε λίγο ξεκινάμε γενική συνέλευση στο σημείο, προκειμένου να αποφασίσουμε το τι μέλλει γενέσθαι. Το πιο πιθανόν, είναι εντός της επόμενης ώρας να έχουμε πάρει τα τρακτέρ μας από το οδόστρωμα».

Υπογραμμίζεται ότι οι αγρότες και κτηνοτρόφοι της περιοχής βρίσκονται από χθες με το τρακτέρ τους 2,5 χιλιόμετρα πριν το τελωνείο των Ευζώνων και 1000 μέτρα πριν τον κόμβο Ειδομένης.

Υπενθυμίζεται ότι αύριο αναμένονται στο σημείο συνάδελφοί τους από Γιαννιτσά, Αίγιο, Αλεξάνδρεια και Κιλκίς. 

Αγρότες από τη Χαλάστρα έφτασαν ήδη στα διόδια των Μαλγάρων, όπου χθες στήθηκε το αγροτικό μπλόκο και αύριο ή την Τρίτη αναμένεται να κατευθυνθούν κοντά στους Ευζώνους, όπου βρίσκονται οι συνάδελφοί τους. 
ΠΗΓΗ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...