Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017

ΤΥΜΠΑΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥ:Ξεκίνησε επιστράτευση ο Σερβικός Στρατός – Καταφθάνουν ρωσικές δυνάμεις!

Ραγδαίες εξελίξεις έχουμε στη Σερβία καθώς από αύριο
θα πραγματοποιηθεί έκτακτη μερική επιστράτευση στο σερβικό στρατό από πολίτες άνω των 18 ετών. Υπάρχουν πολλά περιστατικά τα οποία δεν έχουν δει ακόμη το φως της δημοσιότητας και τα οποία δείχνουν ραγδαία στρατιωτική κλιμάκωση!

Το υπουργείο άμυνας συντόμευσε τις διαδικασίες και καλεί εκτάκτως την τρέχουσα κλάση ενώ εξετάζει την επαναφορά της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας, η οποία θα αποφασίζεται από την Bουλή!

«Έχουμε πλήρη πρόσβαση στην άμυνα της χώρας και έχουμε τη δυνατότητα να ενεργοποιήσουμε όλες τις πιθανές δυνατότητες της Σερβίας για την υπεράσπιση της χώρας και στο πλαίσιο αυτό πλησιάζουμε την αναθεώρηση αυτών των εγγράφων», δήλωσε ο Πλωτάρχης Γιόβαν Κριβοκάπιτς, εκπρόσωπος του υπουργείου άμυνας.

«Καλώ τους πολίτες που θα κληθούν να αναφέρουν στα αρμόδια κέντρα εκπαίδευσης και να εκτελέσουν το καθήκον τους ενώ θα κάνουμε και μεμονωμένες κλήσεις» δηλώνει ο συνταγματάρχης Μίσα Κργκοβιτς ειδικός επί των θεμάτων στρατολογίας.

«Στις περισσότερες χώρες υπάρχει επαγγελματικός στρατός. Υπάρχει υποχρεωτική στρατιωτική θητεία στην Ελλάδα και την Τουρκία, που είναι μέλη του ΝΑΤΟ. Για αυτό και εμείς θα το σκεφτούμε σοβαρά από αύριο κιόλας», δηλώνει ο Μίροσλαβ Λαζάνσκι στρατιωτικός αναλυτής.

Εκτιμάται ότι η στρατολόγηση στην Σερβία θα κοστίσει περίπου 70 εκατομμύρια ευρώ.
   
Η «φωτιά σιγοκαίει» ειδικά στο νοητό γεωγραφικό  τρίγωνο Κοσσυφοπέδιο-Βοσνία-ΠΓΔΜ, λόγω του αλβανικού εθνικισμού και των άλυτων προβλημάτων του πολέμου το 1999.

Το σκηνικό που έχει δημιουργηθεί στο Κοσσυφοπέδιο δεν έσκασε σαν βόμβα για πολλούς που γνώριζαν τι ακριβώς διαδραματίζεται εδώ και μεγάλο διάστημα σε αυτήν καθημαγμένη περιοχή.

Οι Ρώσοι γνώριζαν και γνωρίζουν τα πάντα διότι πολύ απλά διαθέτουν εκατοντάδες επίλεκτους πράκτορες της GRU στην περιοχή από το 2007 , οι οποίοι κατοικούν μαζί με τους Σέρβους στην βόρεια πλευρά του Κοσσυφοπεδίου.

Κοινώς το όλο σκηνικό δημιουργήθηκε μετά την πλήρη και ολοκληρωτική στροφή της Σερβίας στην Ρωσία, την επικείμενη απόκτηση πυραύλων εδάφους –εδάφους,  klub-K , αεροσκαφών Mig-29 και πολλών άλλων , αλλά κυρίως για την συμφωνία δημιουργίας ρωσικής βάσης στην Σερβία , από την οποία θα τεθούν εντός του  δραστικούς βεληνεκούς  των ρωσικών πυραύλων Iskander-M πολλές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες…και τα «μετόπισθεν» των αμερικανικών δυνάμεων στην Ευρώπη.

Οι Σέρβοι για όσους γνωρίζουν και δεν ξεχνούν είναι μπαρουτοκαπνισμένοι και δεν «μάσησαν» σε ολόκληρο ΝΑΤΟ όχι στους Αλβανούς...!

Η πατρίδα όμως και η κάθε πατρίδα, πρεσβεύει ιδανικά που είναι ανεκτίμητης αξίας και δεν υπολογίζονται σε χρήμα και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε…ούτε εμείς στην Ελλάδα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...