Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ:ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ!

Στην πιο «προοδευτική» χώρα της Ευρώπης, στην Σουηδία, οι φθίνοντες του Σόρος και των Ρόθσιλντ αποφάσισαν να κηρύξουν τον πόλεμο
στο Ιησού Χριστό και να επιβάλουν την θρησκεία του Λούσιφερ!

Σαν κύριο όργανο αυτών των μασόνων της πανθρησκείας του Εωσφόρου είναι ακριβώς οι χιλιάδες μουσουλμάνοι λαθρο που βάση οργανωμένου σχεδίου τους έχουν φέρει μέσα στην χώρα για να επιβάλλουν τα ισλαμικά τους πρότυπα. Το πρωτοφανές είναι ότι απαιτούν όχι οι ξένοι μουσουλμάνοι να αφομοιωθούν από τους εντόπιους, αλλά να αφομοιωθούν οι εντόπιοι από τους μουσουλμάνους λαθρο.

Το εκπληκτικό είναι ότι το ίδιο συμβαίνει και στην Γαλλία και στην Γερμανία!

Η συνέπεια όλων αυτών είναι να αυξηθούν οι βιασμοί από τους μουσουλμάνους σε ποσοστό 150 τις εκατό και να γεμίσει η χώρα από no go zones, δηλαδή περιοχές όπου ασκούν την απόλυτη εξουσία οι μουσουλμάνοι!

Εν πρώτης, για κάποιον δεύτερον παρατηρητή μπορεί να φαίνονται ανεξήγητα όλα αυτά, αλλά για τους μασόνους άθεους τον Ρόθσιλντ και του Σόρος δεν είναι παρά η υλοποίηση ενός συγκεκριμένου σχεδίου...

Το σχέδιο αυτό προβλέπει την ανέγερση ενός μεγάλου ναού όπου θα βρίσκεται μαζί ο Αλλάχ με τον Ιησού Χριστό...!
Το ερώτημα που τίθεται είναι, πώς είναι δυνατόν να συνυπάρξουν εκεί μέσα το κήρυγμα της αγάπης με το κήρυγμα του τζιχάντ. Για αυτούς όμως όλα είναι δυνατά...

Και αυτό το τερατούργημα θα ονομαστεί με το μεγαλόσχημο όρο «το σπίτι του θεού», που θα στοίχιση 39 εκατομμύρια σουηδικές κορόνες!

Φυσικά, όλα αυτά έχουν βρει πρόσφορο έδαφος σε μια χώρα όπως η Σουηδία όπου η θρησκευτική αρχηγός της τοπικής προτεσταντικής εκκλησιάς είναι μια διάσημη λέσβια και παντρεμένη με μια άλλη λέσβια, με την όποια έχουν “αποκτήσει” και έναν γιο!
Μέσα σε αυτήν την κατάσταση που έχει οδηγηθεί η Ευρώπη, χτυπητή αντίθεση παρουσιάζει ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος, σε μια πρόσφατη ομιλία στο Σότσι της Μαύρης Θάλασσας, αφενός κατήγγειλε το γεγονός ότι ο χριστιανισμός διώκεται σήμερα στην Ευρώπη και αφετέρου καυτηρίασε την ανεξέλεγκτη εισβολή χιλιάδων μουσουλμάνων λάθρο.
Είναι χαρακτηριστικό αυτό που τόνισε ο Πούτιν σε εκείνη την ομιλία πως είναι απίστευτο ότι σήμερα στην Ευρώπη έφτασαν στο σημείο να ντρέπονται να ομολογούν ότι είναι χριστιανοί ακόμα και να φοβούνται να δείξουν την χριστιανική τους ταυτότητα. 

Όσον αφορά τον ναό που πάνε να κτίσουνε στην περιοχή Νάκχα στη Σουηδία, όπου θέλουν να ενώσουν τον Αλλάχ με τον Χριστό, είναι χαρακτηριστικό πως ένας Σουηδός ιερέας μαζί με την λεσβία επίσκοπο της Στοκχόλμης, για να το δικαιολογήσει προχώρησε στην διαστρέβλωση του κηρύγματος του Ιησού Χριστού... 

Αυτό το πέτυχε με τα νεοταξικά κηρύγματα ότι η εκκλησία είναι ο ναός της ειρήνης, της αδελφότητας, σε αντίθεση με αυτό που κήρυξε ο Χριστός ότι εγώ δεν ήρθα για να φέρω ειρήνη! 

Ιω. 14,6 Του λέγει ο Ιησούς: “εγώ είμαι ο ασφαλής δρόμος, που οδηγεί στον ουρανόν, εγώ είμαι η απόλυτος και καθαρά αλήθεια, που φωτίζει τον άνθρωπον δια την σωτηρίαν, εγώ είμαι η ζωή και ο χορηγός της αιωνίου ζωής δι’ όλους τους πιστούς. Κανείς δε δεν ημπορεί να έλθη προς τον Πατέρα, δια να απολαύση την αιώνιον ζωήν, παρά μόνον δια μέσου εμού. Α Ιω. 3,16 Εχομεν δε γνωρίσει ποία ακριβώς είναι η αγάπη με αυτό, με το ότι δηλαδή ο Χριστός, από άπειρον αγάπην κινούμενος, παρέδωκε την ζωήν του στον σταυρικόν θάνατον προς χάριν ημών. 

Ετσι επομένως και ημείς έχομεν υποχρέωσιν, σύμφωνα με το παράδειγμά του, να θυσιάζωμεν και την ζωήν μας υπέρ των αδελφών μας (και όχι όπως ο Καϊν να αφαιρούμεν την ζωήν των η καθ’ οιανδήποτε τρόπον να αδικούμεν αυτούς).

Ισχυρίζονται πως αυτή η εκκλησία θα είναι «το σπίτι του Θεού». Ποιανού θεού όμως άραγε; 

Ο Χριστός μας λέει ξεκάθαρα:Ματθ. 6,24 Κανείς δεν ημπορεί να υπηρετή συγχρόνως δύο κυρίους, διότι η θα μισήση τον ένα και θα αγαπήση τον άλλον η θα προσκολληθή στον ένα και θα καταφρονήση τον άλλο. Και σεις δεν είναι δυνατόν να υπηρετήτε τον Θεόν και τον πλούτον...η θα αγαπήσετε τον Θεόν και θα περιφρονήσετε τους επιγείους θησαυρούς η θα υποδουλωθήτε εις αυτούς και θα καταφρονήσετε τον Θεόν. 

Και τι διδάσκει σε αντίθεση το Κοράνι
Ο Αλλάχ λέει:Και όταν οι ιεροί μήνες έχουν περάσει, τότε πολεμάτε και σκοτώνετε τους ειδωλολάτρες οπουδήποτε κι αν τους βρείτε και συλλάβετέ τους και πολιορκήστε τους και στήστε τους παγίδες με κάθε πολεμικό στρατήγημα. Αν όμως μετανιώσουν και προσευχηθούν και δώσουν ελεημοσύνη, τότε αφήστε τους ελεύθερους – Γιατί ο Αλλάχ είναι πολυεύσπλαχνος και πολυεπιεικής». 
(Κοράνιο, 9:5) 

Πως λοιπόν μπορούν δύο θρησκείες τόσο αντίθετες μεταξύ τους να συνυπάρξουν μαζί σε έναν θρησκευτικό χώρο; O εφημέριος του ναού, Carl Dahlbäck, επισημαίνει πως «ο πυρήνας της εκλησσίας αυτής αποτελεί ένα μήνυμα ειρήνης»! Όλα αυτά δείχνουν σε τι κατάσταση βρίσκεται σήμερα ο χριστιανισμός στην Ευρώπη και με ένα Βατικανό και ένα αρχιμασόνο Πάπα που προωθεί την πανθρησκεία και την διαστρέβλωση της χριστιανικής αλήθειας.
ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ 
πηγη
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...