Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

ΡΩΣΙΚΗ ''ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ'' ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΑΛΑΒΑΝΙΑ:Ικετεύει ο Ε.Ράμα τις ΗΠΑ για βοήθεια!

Δημόσια έκκληση προς τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ έκανε ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα ζητώντας την βοήθεια του Ν.Τραμπ
και ικετεύοντας κυριολεκτικά για βοήθεια εναντίον της Ρωσίας!

Τα όσα είπε είναι απίστευτα και σίγουρα στο Κρεμλίνο θα επιταχύνουν το ρωσικό σχέδιο διάλυσης του Κοσόβου ώστε να μπει τέρμα στον αλβανικό μεγαλοιδεατισμό. 

Αν είχαμε ηγεσία με όραμα, η ευκαιρία που παρουσιάζεται είναι μοναδική…

«Μην μας εγκαταλείψετε στους Ρώσους» αναφέρει ο Ε.Ράμα και προσθέτει:
Για εμάς οι ΗΠΑ είναι ένας πολύ σημαντικός στρατηγικός εταίρος και οι ΗΠΑ είναι εξαιρετικά σημαντική χώρα για εμάς» επανέλαβε δύο φορές μάλιστα ο Ε.Ράμα!

«Η επιρροή της Ρωσίας στα δυτικά Βαλκάνια είναι πολύ ισχυρή, ειδικά σε Σερβία και Μαυροβούνιο και η Ρωσία δεν θέλει τα Βαλκάνια στην ΕΕ»…
Την ίδια όμως ανησυχία εκφράζει και το ίδιο το ΝΑΤΟ…

Η άκρως έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή μας, εκπορεύεται από τις «έντονες ανησυχίες» του ΝΑΤΟ για ρωσική επέλαση. 
   
«Το ΝΑΤΟ παρακολουθεί στενά τις εκθέσεις σχετικά με την ενίσχυση της ρωσικής επιρροής στα δυτικά Βαλκάνια», δήλωσε ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Jens Stoltenberg σε κοινή συνέντευξη τύπου με τον προεδρεύοντα της  Βοσνίας και Ερζεγοβίνης (Β-Ε) Σέρβο  Μλάντεν Ιβάνιτς.
«Έχουμε δει πολλές πτυχές από την μεγάλη επίδραση  της ρωσικής επιρροής και την παρουσία «μηνυμάτων»  προς τα Βαλκάνια, και είδα επίσης πολλά μηνύματα σε Μαυροβούνιο και  Σερβία από την Μόσχα, η οποία υλοποίησε επέμβαση στην πολιτική διαδικασία στην χώρα αυτή πριν από τις εκλογές. Εμείς όλα αυτά τα παρακολουθούμε στενά. Δουλεύουμε με τους εταίρους μας για τη βελτίωση των υπηρεσιών πληροφοριών τους», δήλωσε ο Στόλτενμπεργκ σε ερώτηση δημοσιογράφων.
ΠΗΓΗ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...