Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ:Την παραίτηση του υπέβαλλε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος!

Την παραίτηση του υπέβαλλε ο υπουργός Οικονομικών,
Ευκλείδης Τσακαλώτος, στον Αλέξη Τσίπρα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr.

Όπως χαρακτηριστικά τονίζει το δημοσίευμα «μετά τη γεμάτη εντάσεις συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ την Τρίτη 21/02/2017, αργά το βράδυ (συνεδρίαση που είχε ως αντικείμενο την κατ’ αρχήν συμφωνία με τους δανειστές την προηγουμένη) ο Ευκλείδης Τσακαλώτος απείλησε με παραίτηση τον πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρα!

Αιτία ήταν η κριτική που του ασκήθηκε στη διάρκεια της συνεδρίασης από μέλη της Πολιτικής Γραμματείας, προεξάρχοντος του «αιρετικού» μετά τον ανασχηματισμό Ν. Φίλη.

Ο πρώην υπουργός Παιδείας είπε στην Π.Γ. ότι αυτά που συμφωνήθηκαν είναι αμφίβολο αν θα οδηγήσουν σε μια αξιοπρεπή τελική συμφωνία, με βάση την οποία θα κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση.

Έντονα του απάντησε ο υπουργός Οικονομικών, τόσο με επιχειρήματα υπέρ των κατ’ αρχήν συμφωνηθέντων, αλλά και με τη σοβαρή επισήμανση ότι οι διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς είναι συλλογικές και όχι δικές του»!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Newsbomb.gr, ο πρωθυπουργός δεν έκανε δεκτή την παραίτηση του κ.Τσακαλώτου, αλλά το κλίμα είναι τεταμένο εντός της κυβέρνησης.
voicenews.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...