Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ:Δεν ντρέπομαι για τίποτα από όσα έχουμε κάνει!

Αισθάνομαι ότι η Έφη Αχτσιόγλου συνεχίζει αυτό που ξεκινήσαμε μαζί!

Ποτέ δεν είπα ότι είμαι περήφανος για το ύψος των συντάξεων αλλά γι’ αυτό φταίει η…οικονομία!

Περήφανος για τη δομή του Ασφαλιστικού που δημιούργησε με το νόμο του δηλώνει ο πρώην υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος συμπληρώνοντας για τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ότι «δεν ντρέπομαι για τίποτα από όσα έχουμε κάνει»!!!

«Στη συνείδηση μου είμαι υπερήφανος για τη μεταρρύθμιση στο ασφαλιστικό αν και δεν μπορέσαμε να σώσουμε το ΕΚΑΣ γιατί δεν ήταν μέρος της διαπραγμάτευσης» δήλωσε ο κ. Κατρούγκαλος σε συνέντευξή του στο huffingtonpost.gr προσθέτοντας ωστόσο ότι «ποτέ δεν είπα ότι είμαι περήφανος για το ύψος των συντάξεων. Αυτές καθορίζονται από την κατάσταση της οικονομίας αλλά πρέπει να βλέπουμε την προοπτική».

Μιλώντας για τη διαπραγμάτευση προκειμένου να κλείσει η αξιολόγηση έκανε λόγο για «τίμιο συμβιβασμό για να μην έχουμε επανάληψη του καλοκαιριού του 2015» εκφράζοντας την ελπίδα ότι «όπως κάναμε με την 13η σύνταξη θα μπορέσουμε να δώσουμε ΕΚΑΣ όσο προχωράει η οικονομία».

Ερωτηθείς για την αντικαταστάτριά του στο υπουργείο Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου είπε ότι «η Έφη είναι απόλυτα ικανή και έχουμε συναντίληψη. Αισθάνομαι ότι συνεχίζει αυτό που ξεκινήσαμε μαζί»!

Ο σημερινός αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών ομολογεί τέλος ότι «δεν μπορούμε τώρα να ανατρέψουμε τη λιτότητα όπως πιστεύαμε ότι μπορούσαμε το πρώτο εξάμηνο της διακυβέρνησης μας»!!!
πηγη 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...