Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝ ΛΕΠΕΝ!

Ένα ακόμη σκληρό πλήγμα δέχθηκε η προεκλογική εκστρατεία της Μαρίν Λεπέν για την εκλογή της στην προεδρία της Γαλλίας.

Ένας από τους πιο στενούς της συνεργάτες ο Φρεντερίκ Σατιγιόν τέθηκε υπό επίσημη έρευνα για παράνομο δάνειο που φέρεται να έδωσε στο Εθνικό Μέτωπο.

Ο Σατιγιόν ένας 49χρονος επιχειρηματίας και σύμβουλος επικοινωνίας  είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες για απάτη και παράνομη χρηματοδότηση των τοπικών και ευρωπαϊκών εκστρατειών το 2014 και το 2015 ενώ ήδη αντιμετωπίζει αντίστοιχες κατηγορίες για τις εκλογές του 2012.  

Πρόκειται για το δεύτερο χαστούκι που δέχεται μέσα σε λίγες μέρες η Λεπέν μετά την αποκάλυψη ότι χρησιμοποιούσε κονδύλια του Ευρωκοινοβουλίου για να πληρώνει υπαλλήλους της στη Γαλλία την ώρα που οι κανονισμοί ορίζουν ότι ο υπάλληλος που πληρώνεται από κοινοτικά κονδύλια πρέπει να διαβιεί και να εργάζεται σε πόλη που συνεδριάζει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Η Λεπέν φυσικά δεν είναι η μόνη που αντιμετωπίζει προβλήματα...

Ο υποψήφιος της Δεξιάς, Φρανσουά Φιγιόν πρωταγωνιστεί στο Πενέλοπεγκειτ, σκάνδαλο με πληρωμές προς τη σύζυγό του για εργασία που δεν προσέφερε με τη γαλλική δικαιοσύνη να έχει ξεκινήσει πλήρη επίσημη έρευνα.

Τέλος ο πρώην υπουργός του Φρανσουά Ολάντ που κατεβαίνει ως ανεξάρτητος, Εμανουέλ Μακρόν και θεωρείται φαβορί για το δεύτερο γύρο δέχεται κριτική ότι η πολιτική του πλατφόρμα είναι ασαφής εν μέσω απειλών για αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή. 
crashonline
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...