Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017

ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ:Έφυγε μεγάλη μορφή των γηπέδων...

Μεγάλη μορφή της ιστορίας της ΑΕΚ αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου «έφυγε» από την ζωή...

Ο Μίλτος Παπαποστόλου που επίσης είχε διατελέσει και ομοσπονδιακός τεχνικός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, την πενταετία 1984-88.

Ο Παπαποστόλου κυρίως όμως διακρίθηκε ως παίκτης και προπονητής της ΑΕΚ. Η ανακοίνωση από πλευράς «κιτρινόμαυρων» αναφέρει:

Μία από τις μεγάλες μορφές στην ιστορία της ΑΕΚ έφυγε σήμερα από τη ζωή και η «κιτρινόμαυρη» οικογένεια θρηνεί την απώλειά του.
Ο Μίλτος Παπαποστόλου, γεννημένος το 1935 στην Ομβριακή Φθιώτιδας, αγωνίστηκε με τη φανέλα της ομάδας μας για έξι σεζόν (1959-65), υπήρξε μέλος της πρωταθλήτριας ομάδας του 1963, ενώ διετέλεσε για ενάμισι χρόνο προπονητής της ΑΕΚ από τα μέσα της περιόδου 1979-80 μέχρι και την ολοκλήρωση της περιόδου 1980-81 σε συνολικά 43 αγώνες πρωταθλήματος.

Διετέλεσε για τέσσερα χρόνια προπονητής της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου και επί σειρά ετών πρόεδρος του Συνδέσμου των Ελλήνων προπονητών ποδοσφαίρου.

Σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια, διοίκηση, παλαίμαχοι, ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και στον γιο του, Ντίνο, που διετέλεσε στέλεχος του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ.