Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017

ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ:Έφυγε μεγάλη μορφή των γηπέδων...

Μεγάλη μορφή της ιστορίας της ΑΕΚ αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου «έφυγε» από την ζωή...

Ο Μίλτος Παπαποστόλου που επίσης είχε διατελέσει και ομοσπονδιακός τεχνικός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, την πενταετία 1984-88.

Ο Παπαποστόλου κυρίως όμως διακρίθηκε ως παίκτης και προπονητής της ΑΕΚ. Η ανακοίνωση από πλευράς «κιτρινόμαυρων» αναφέρει:

Μία από τις μεγάλες μορφές στην ιστορία της ΑΕΚ έφυγε σήμερα από τη ζωή και η «κιτρινόμαυρη» οικογένεια θρηνεί την απώλειά του.
Ο Μίλτος Παπαποστόλου, γεννημένος το 1935 στην Ομβριακή Φθιώτιδας, αγωνίστηκε με τη φανέλα της ομάδας μας για έξι σεζόν (1959-65), υπήρξε μέλος της πρωταθλήτριας ομάδας του 1963, ενώ διετέλεσε για ενάμισι χρόνο προπονητής της ΑΕΚ από τα μέσα της περιόδου 1979-80 μέχρι και την ολοκλήρωση της περιόδου 1980-81 σε συνολικά 43 αγώνες πρωταθλήματος.

Διετέλεσε για τέσσερα χρόνια προπονητής της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου και επί σειρά ετών πρόεδρος του Συνδέσμου των Ελλήνων προπονητών ποδοσφαίρου.

Σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια, διοίκηση, παλαίμαχοι, ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και στον γιο του, Ντίνο, που διετέλεσε στέλεχος του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...