Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ:ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ…ΣΤΗ Ν.Δ.

Μυστική συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αντώνη Σαμαρά λίγες ώρες πριν ο αρχηγός της ΝΔ πετάξει για το Βερολίνο...
Ο πρώην πρωθυπουργός και αρχηγός της ΝΔ επί 3 ώρες εξηγούσε στον νυν αρχηγό του κόμματος την τακτική που πρέπει να ακολουθήσει στις διάρκεια των συναντήσεών τόσο με την Γερμανίδα Καγκελάριο όσο και σ΄εκείνη με τον Γερμανό υπουργό των Οικονομικών ώστε ει δυνατόν να εξασφαλίσουν το άδειασμα του Τσίπρα από τους Μέρκελ-Σόιμπλε. 

Στην προκειμένη περίπτωση ο Αντώνης Σαμαράς είχε αντίστοιχο ρόλο μ΄εκείνον του Τρεπεκλή στο κωουτσάρισμα του άχαστου Κιμπουρόπουλου στην Θεωρία των Παιγνίων πριν ο Κιμπουρόπουλος με τις δαντελένιες μαξιλαροθήκες του πάρει μέρος στον διαγωνισμό φιάσκο για τις τηλεοπτικές άδειες.

-Ακου Κυριάκο: H Mέρκελ και ο Σόιμπλε μας χρωστάνε. Χρωστάνε στη ΝΔ γιατί μάς οδήγησαν στην πτώση όταν διαπίστωσαν ότι θα μπορούσε να κερδίσει τις εκλογές ο Τσίπρας. Αυτή τους την επιλογή την πλήρωσε ακριβά η χώρα αλλά και η Ευρώπη. Θα τους πεις ότι ο Τραμπ και το Brexit ήταν επακόλουθα των κακών χειρισμών που έκαναν στην περίπτωση της Ελλάδας και κυρίως του γεγονότος ότι έδωσαν αέρα και χώρο στον Τσίπρα και στον Βαρουφάκη. 

Οι 6 μήνες διαπραγμέτευσης του 2015 δεν ήταν μόνο υπόθεση των Τσίπρα-Βαρουφάκη αλλά έδειξαν ανάλγυφα και την ανεπάρκεια της Ευρώπης και φυσικά της Γερμανίας να αντιμετωπίσει τον λαικισμό και τα πήγαινε-έλα του Τσίπρα. Πλήρωσαν ακριβά εκείνη την επιλογή τους. 

Είναι ώρα να επανορθώσουν. Εξήγησέ τους γιατί δεν πρέπει να δώσουν την αξιολόγηση στον Τσίπρα κι αν δεν καταφέρεις αυτό φρόντισε να του σπάσουν τις δόσεις σε πολλές μικρότερες ώστε να τον οδηγήσουν σε ασφυξία. 

Μπορείς να πεις ακόμη στη Μέρκελ ότι οι Γερμανοί φορολογούμενοι δίνουν χρήμα στον Τσίπρα κι αυτός τα δίνει στους Αμερικανούς για να αγοράσει πολεμικά αεροσκάφη.

Θα της εξηγήσεις ακόμη το γεγονός ότι ο Τσίπρας τα έχει βρει με όλους τους ολιγάρχες εκτός από έναν ενώ δεν έχει ουδεμία πρόθεση να κάνει μεταρρυθμίσεις. 

Οταν δεις τον Σόιμπλε θα του ζητήσεις συγνώμη εκ μέρους των Ελλήνων πολιτών και κυρίως εκ μέρους των νεοδημοκρατών για όσα λέει σε βάρος του ο Τσίπρας. 

Μην χάσεις την ευκαιρία να μεταφέρεις στον Σόιμπλε αυτούσια τα μπινελίκια του Τσίπρα. Να του εξηγήσεις ακόμη ότι οι υπερβολικοί φόροι και οι ασφαλιστικές εισφορές είναι η εκδίκηση του Τσίπρα προς τους ελεύθερους επαγγελματίες:Toυς σκοτώνει για να διαφυλάξει το πελατειακό κράτος. Φρόντισε να συνειδητοποιήσει η Μέρκελ ότι τα δις ευρώ που δίνει στον Τσίπρα πηγαίνουν σε πηγάδι χωρίς πάτο και πως κανείς σοβααρός επενδυτής δεν πρόκειται να επενδύσει στην Ελλάδα όσο κυβερνάει ο Τσίπρας. Μην χάσεις την ευκαιρία να της θάψεις και τον Καραμανλή ο οποίος από κοινού με τον Προκόπη Παυλόπουλο και τον Γιουνκέρ στηρίζουν τον Τσίπρα.

Τέλος να της πεις ότι οι πρόσφυγες που βρίσκονται στην Γερμανία έφτασαν ως εκεί γιατί τους έστειλε η κυβέρνηση Τσίπρα σε συνεργασία με συγκεκριμένες ΜΚΟ για να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ίδια, πράγμα που έγινε…

Το πιο σημαντικό είναι να της δώσεις να καταλάβει ότι μας χρωστάει. Οτι χρωστάει στην ΝΔ και πως πρέπει να φύγει το συντομότερο δυνατό ο Τσίπρας από την εξουσία…

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφυγε από το ραντεβού αποφασισμένος να μεταφέρει στην Μέρκελ και στον Σόιμπλε τα επιχειρήματα του Σαμαρά… 
ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...