Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ:Φλέγεται το Χάρκοβο - Ρωσικά άρματα μάχης στα σύνορα…

Φλέγεται το Χάρκοβο επί 4 ημέρες μετά από καταδρομική επιχείρηση Spetsnaz
σε αποθήκες πυρομαχικών στο Χάρκοβο. 

Η περιοχή είναι βομβαρδισμένο τοπίο ενώ η Ουκρανία ζήτησε επίσημα βοήθεια από το ΝΑΤΟ για τον έλεγχο των εκρήξεων. 

Στην αποθήκη αυτή η οποία βρίσκονταν 60 χλμ από τη πρώτη γραμμή των μαχών, φυλάσσονταν 190.000 τόνοι πυρομαχικών οι περισσότεροι εκ των οποίων είχαν αποσταλεί από το ΝΑΤΟ!

Τα βίντεο που θα δείτε παρακάτω είναι συγκλονιστικά...!

Μετά τις απανωτές ισχυρές εκρήξεις ακολούθησαν και πυρκαγιές.
Ειδικές μονάδες του στρατού έσπευσαν στο σημείο για να εκκενώσουν τα χωριά που βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση.

Ο εκπρόσωπος του Ουκρανικού στρατού δήλωσε πως το επίπεδο ασφαλείας σε όλες τις στρατιωτικές βάσεις αυξήθηκε, ενώ ο πρωθυπουργός της χώρας Βολοντιμίρ Γκρόισμαν πρόκειται να βρεθεί στην περιοχή εντός της ημέρας.

Το πιο ανησυχητικό πλέον είναι ότι η Ρωσία μετέφερε εκατοντάδες άρματα μάχης στα σύνορα με την Ουκρανία μετά την ανατίναξη της αποθήκης πυρομαχικών ενώ ένα ουκρανικό ελικόπτερο που πήγαινε για επιθεώρηση στην περιοχή, κατέπεσε. Ακόμη 5 νεκροί…

Ο Peskov σήλωσε ότι η κατάσταση στην Ουκρανία έχει επιδεινωθεί πάρα πολύ…

Από την Πέμπτη το βράδυ η μικρή πόλη Balakleya, στο Χάρκοβο συγκλονίζεται από τεράστιες εκρήξεις. Οι κάτοικοι πήρα διαταγή να εκκενώσουν την πόλη παίρνοντας μαζί τους μόνο τα απαραίτητα και σχηματίζοντας μια ζώνη ασφαλείας 5 χλμ.


«Το πρώτο κύμα της εκκένωσης ολοκληρώθηκε. Τα λεωφορεία πήραν τους κατοίκους. Τα λεωφορεία επιστρέφουν για να πάρουν και τους υπόλοιπους» είπε ο Stepan Balakleyskiy Maselsky.

Ο Αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, Viktor Muzhenko, τόνισε:
«Όσο αφορά την κατάσταση στη Balakleya, ο εχθρός δεν θα μας σπάσει, θα απαντήσουμε στις ειδικές επιχειρήσεις. Έχουμε αρκετά πυρομαχικά»…

Ταυτόχρονα ένα ουκρανικό ελικόπτερο Mi-2  κατέπεσε στην ανατολική περιοχή του Donetsk σκοτώνοντας και τους 5 επιβάτες ενώ η Ρωσία ενισχύει τις δυνάμεις της στα σύνορα με Ουκρανία….


ΠΗΓΗ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...