Κυριακή, 19 Μαρτίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ - Γ'ΠΠ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ:Ολοκαύτωμα στη Μέση Ανατολή – Στοχοποιήθηκε πυρηνικός αντιδραστήρας στο Ισραήλ!

Αναμενόμενη η ενέργεια των Ισραηλινών που μετά το «χαστούκι» στη Συρία και βλέποντας πως δεν τους βγαίνουν τα σχέδια, εκβιάζουν περιφερειακό πόλεμο.
Όμως Συρία-Ιράν-Χεζμπολάχ έχουν αμυντική συμμαχία με την Χεζμπολάχ να έχει τη δυνατότητα μακρού πλήγματος με τον πυρηνικό αντιδραστήρα της Ντιμόνα στο Νότιο Ισραήλ να έχει ήδη στοχοποιηθεί…

Σύμφωνα με ανώτατο Ιρανό αξιωματικό οι S-300 βρίσκονται ήδη σε υπηρεσία προστασίας των πυρηνικών εγκαταστάσεων της χώρας!


Το Ισραήλ θέλει οπωσδήποτε σε πρώτο πλάνο την καταστροφή της «Χεζμπολάχ», η οποία θεωρείται ως η δύναμη που εξουδετερώνει τα σχέδιά τους για την περιοχή του Λιβάνου, Συρίας, Ιράκ και Υεμένης και μετά ακολουθεί το Ιράν το οποίο μέσω των Χούθι έχει διαλύσει τους Σαουδάραβες κτλ. 

Δείτε σε σημερινό βίντεο τι έγινε...

Η σιιτική οργάνωση Χεζμπολάχ διαθέτει ένα τρομερό οπλοστάσιο 130.000 ρουκετών , περισσότερες από το άθροισμα όλων των 27 χωρών του ΝΑΤΟ μαζί, το οποίο τρέμει στην κυριολεξία το Ισραήλ.

Το Ιράν γνώριζε ότι ήταν θέμα χρόνου να έρθει αυτή η στιγμή με την εκλογή του Ν.Τραμπ στις ΗΠΑ. Γι αυτό αρχές του μήνα εκτέλεσε ασκήσεις τις οποίες μπορείτε να δείτε σε βίντεο με τα αντιαεροπορικά συστήματα S-300PMU2.

Το ιρανικό πολεμικό ναυτικό στις ασκήσεις που διεξήγαγε στον Περσικό κόλπο εκτόξευσε την τελευταία έκδοση του πυραύλου τύπου Cruise «Nasr» το οποίο θα αποτελέσει μέγα κίνδυνο για τα αμερικανικά αεροπλανοφόρα.


Ο Ιρανός υπουργός άμυνας Hossein Dehqan δήλωσε ότι ο πύραυλος cruise χτύπησε τον  προκαθορισμένο στόχο του με μέγιστη ακρίβεια .
Ο ίδιος βέβαια αρνήθηκε να προβεί  σε περισσότερες αποκαλύψεις  σχετικά με το φονικό εύρος των  νεοκατασκευασθέντων πυραύλων cruise.

Ο Τραμπ έχει προειδοποιήσει για τη “σκλήρυνση” της αμερικανικής στάσης έναντι του Ιράν, ιδιαίτερα μετά τη δοκιμαστική πυραυλική εκτόξευση που πραγματοποίησε η Τεχεράνη στις 29 Ιανουαρίου, τονίζοντας ότι το Ιράν παίζει με τη φωτιά κι αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...