Κυριακή, 26 Μαρτίου 2017

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ!

Ρεσιτάλ προκλητικότητας από την Τουρκία ανήμερα της Εθνικής Επετείου.
Ο πρώην Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Ουμίτ Γιαλίμ  αμφισβήτησε για μία ακόμη την ιδιοκτησία των 17 νησιών από την Ελλάδα, αμφισβήτησε τη Συνθήκη της Λωζάνης και αναφέρθηκε στις ασκήσεις ετοιμότητας που έγιναν σε διάφορα νησιά .

 Αναφέρθηκε στη δημιουργία πολιτοφυλακών στα νησιά αλλά και την παρουσία του υπουργού Πάνου Καμμένου και του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Ευάγγελου Αποστολάκη.

Παραλληλα, νέα προκλητική ανθελληνική επίθεση κάνουν σήμερα και τα τουρκικά ΜΜΕ, με αφορμή τις πληροφοριες ότι οι Έλληνες εγκαθιστούν σε «τουρκικά» νησιά, δηλαδή στα ελληνικά νησιά που διεκδικεί προκλητικά η Τουρκία, πολιτοφυλακή ενώ ενισχύουν τις στρατιωτικές δυνάμεις που τις καθιστούν σε πολεμική ετοιμότητα.
Όπως γράφει η τουρκική εφημερίδα Hürriyet, ο υπουργός Άμυνας της Ελλάδας σε επίσκεψη του στα ελληνικά νησιά ανήγγειλε την δημιουργία πολιτοφυλακής για την άμυνα τους, κάτι που για τους Τούρκους είναι παράνομο και πρέπει να αντιμετωπιστεί!

Μάλιστα όπως τονίζουν τα τουρκικά ΜΜΕ, η πολιτοφυλακή αυτή θα έχει την δυνατότητα να φέρει επάνω της βαρέα όπλα ενώ θα γίνεται συνεχή εκπαίδευση για ενδεχόμενη πολεμική αναμέτρηση με την Τουρκία.

Σύμφωνα με την Hürriyet ο Έλληνας υπουργός Άμυνας διενέργησε για τον σκοπό αυτό μια σειρά πρόσφατων επισκέψεων, στις 7 Μαρτίου στην Κάλυμνο, στις 12 Μαρτίου στην Σύμη, στις 13 Μαρτίου στην Σαμοθράκη και στις 14 Μαρτίου στην Θάσο. Δηλαδή με λίγα λόγια οι Τούρκοι έφτασαν να διεκδικούν και την…Θάσο!

Όλες αυτές οι προκλητικές κινήσεις των Ελλήνων και ιδιαίτερα του υπουργού Άμυνας πρέπει, τονίζει η τουρκική πλευρά, να αντιμετωπιστούν με…δυναμικό τρόπο!ΠΗΓΗ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...