Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ:ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Την δράση Τούρκων πρακτόρων στην Ελλάδα αποκαλύπτει ο πρώην διευθυντής της εφημερίδας ΖΑΜΑΝ, Αμπντουλαχ Μποζκουρτ, θέτοντας σε επιφυλακή τις εθνικές δυνάμεις ασφαλείας!

Μάλιστα ο αντικαθεστωτικός δημοσιογράφος, διερωτάται εάν οι άνδρες των Τούρκικων Μυστικών Υπηρεσιών, «ετοιμάζουν κάτι» στην Ελλάδα!

Συγκεκριμένα, με ένα tweet στον προσωπικό λογαριασμό του ο Αμπντουλαχ Μποζκουρτ, ο οποίος πλέον βρίσκεται στο εξωτερικό και διατηρούσε πολύ καλές πηγές στην τουρκική αστυνομία και στο δικαστικό σώμα, αναφέρει τα εξής: 
«Οι πηγές μου αναφέρουν ότι οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες έχουν κλιμακώσει τις κεκαλυμμένες επιχειρήσεις στην Ελλάδα αυξάνοντας και τον αριθμό των επιχειρησιακών» και ο τούρκος δημοσιογράφος υποβάλλει και το ερώτημα εάν οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες απεργάζονται κάτι…».

Η πληροφορία αυτή, του Τούρκου δημοσιογράφου, ενδεχομένως να συνδέεται και με την επιχείρηση που έχει εξαπολύσει η Τουρκία, για να αποτρέψει το ενδεχόμενο διαφυγής από το έδαφός της στην Ελλάδα, αξιωματικών, οι οποίοι συμμετείχαν στο αποτυχημένο πραξικόπημα του Ιουλίου.

Πάντως, την ίδια ώρα, ειδικοί σε θέματα άμυνας διαβλέπουν ενδεχόμενο ατυχήματος στο Αιγαίο και εξηγούν στην εφημερίδα Guardian για ποιο λόγο αυτή τη φορά τα πράγματα μπορεί να είναι πιο δύσκολα από κάθε άλλη φορά.
πηγη
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...