Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017

ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΤΡΑΜΠ ΣΤΟΝ ΚΙΜ ΓΙΟΝΚ ΟΥΝ:Δείτε το «θηρίο» που στέλνει στην Κορέα!

http://hellaspress-angel.blogspot.gr/
Οι ΗΠΑ με αφορμή την έντονη επιθετικότητα της Βορείου Κορέας το τελευταίο διάστημα, έστειλαν τον «γίγαντα» του Πολεμικού Ναυτικού τους!

Το πυρηνοκίνητο αεροπλανοφόρο USS Carl Vinson έφτασε στη Νότια Κορέα την Τετάρτη 15/3 για κοινές στρατιωτικές ασκήσεις, μετά την τελευταία επίδειξη δύναμης του καθεστώτος του Κιμ Γιόνκ Ουν.


Ο Αμερικανικός «γίγαντας»  έφτασε στο λιμάνι του Busan την ώρα που ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Rex Tillerson έχει επισκεφθεί την περιοχή, όπου οι εντάσεις έχουν κλιμακωθεί τις τελευταίες εβδομάδες με εκτοξεύσεις πυραύλων και τη δολοφονία του Κιμ Γιονγκ Ναμ του ετεροθαλή αδελφού του Κιμ Γιόνκ Ουν στη Μαλαισία.


http://hellaspress-angel.blogspot.gr/


Το αεροπλανοφόρο μεταφέρει περισσότερα από 80 αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων των μαχητικών F / A-18F Super Hornet, κατασκοπευτικών E-2C Hawkeye και άλλων.

Το πρακτορείο ειδήσεων Yonhap της Νοτίου Κορέας έγραψε ότι η αυξημένη στρατιωτική παρουσία στην περιοχή είναι μέρος ενός σχεδίου για να «αποκεφαλίσουν» την ηγεσία της Βορείου Κορέας.

Στην άσκηση Foal Eagle, θα λάβουν μέρος μεγάλο αριθμός στρατιωτικών δυνάμεων με το σενάριο να λέει για εισβολή μέσα στα εδάφη της Βορείου Κορέας και καταστροφής των βασικών στρατιωτικών εγκαταστάσεων της, σύμφωνα με στρατιωτικό αξιωματούχο, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του. 
crashonline
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...