Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ:ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ ΣΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Ένταση στου Ζωγράφου μετά από πορεία αντιεξουσιαστών.

Μετά από επιχείρηση εκκένωσης καταλήψεων στη Βίλα Ζωγράφου και στην οδό Αλκιβιάδου, αντιεξουσιαστές έκαναν πορεία και μετά συγκρούστηκαν με δυνάμεις των ΜΑΤ. Η ένταση στην περιοχή παραμένει.


Η πορεία ξεκίνησε από την πλατεία Γαρδένιας με προορισμό την βίλα Ζωγράφου. 

Γρήγορα όμως στην οδό Γ. Ζωγράφου διαδηλωτές έστησαν οδοφράγματα με κάδους απορριμάτων και άρχισαν να πετούν πέτρες στις αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες έκαναν χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης και χημικών για να απωθήσουν τους διαδηλωτές.Οι αντιεξουσιαστές κινούνται από την λεωφόρο Παπάγου προς την Ούλοφ Πάλμε σπάζοντας βιτρίνες τραπεζών και καταστημάτων.


Σημειώνεται ότι το πρωί της Δευτέρας, η αστυνομία προχώρησε σε σπάσιμο των καταλήψεων στη Βίλα Ζωγράφου και στην οδό Αλκιβιάδου.
Κατά την επιχείρηση στο κτήριο της οδού Αλκιβιάδου απομακρύνθηκαν 127 πρόσφυγες και μετανάστες οι οποίοι έχουν προσωρινά μεταφερθεί στη διεύθυνση αλλοδαπών μέχρι να μεταχθούν σε επίσημο κέντρο φιλοξενίας, ενώ στην κατάληψη στου Ζωγράφου προσήχθησαν επτά άτομα, αλληλέγγυοι, οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο της κατάληψης την ώρα της αστυνομικής επιχείρησης, καθώς μέσα στο κτίριο δεν υπήρχαν άτομα.

crashonline 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...