Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017

Νέες δραματικές εξελίξεις:Ρώσοι Στρατηγοί ενημέρωσαν τον Β.Πούτιν για «Κριμαϊκό Πόλεμο»!

Συγκλονιστικές εξελίξεις στις σχέσεις Ρωσίας - Τουρκίας καθώς έγινε έκτακτη
ενημέρωση του προέδρου της Ρωσίας, Β.Πούτιν, για όλο το φάσμα των ρωσοτουρκικών σχέσεων.

Οι Στρατηγοί είπαν ορθά κοφτά στον Β.Πούτιν ότι έρχεται «Κριμαϊκός Πόλεμος»! 

Γι αυτό έγινε η ξαφνική εξαγγελία πολέμου από τον πρόεδρο της Αρμενίας; Πιθανότατα…
Η ρωσοτουρκική προσέγγιση έχει καταρρεύσει και μπορούμε να πούμε οριστικά! 

Υπάρχει ένα περιστατικό το οποίο ακόμη δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας στο βαθμό που θα έπρεπε αλλά αποδίδεται σε τουρκικό δάχτυλο, η κόντρα Ρωσίας - Τουρκίας αγριεύει πάρα πολύ… στη Συρία, στον Καύκασο αλλά και στον τρόπο αντιμετώπισης που έτυχαν τα ρωσικά εξαγωγικά προϊόντα από τις τουρκικές αρχές...

Σε όλα αυτά έρχονται να προστεθούν και πληροφορίες περί τουρκικής εισβολής στη Κριμαία στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ.
Το ρωσικό υπουργείο Αγροτικής Οικονομίας έλαβε ενημέρωση από την τουρκική πλευρά ότι στις εισαγωγές σιτηρών και αραβοσίτου επιβάλλονται δασμοί 130% και στο ηλιέλαιο 36%!

Η Μόσχα προετοιμάζεται εντατικά για το σενάριο ενός νέου «κριμαϊκού πολέμου» με την  κύρια συνδρομή όμως αυτήν την φορά της Τουρκίας!

Η Τουρκία είναι η μόνη χώρα που έχει τα μέσα για μια τέτοιου τύπου επιχείρηση με την εναέρια συνδρομή πάντα του ΝΑΤΟ.  Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τον Ουκρανό επικεφαλής για θέματα  Τατάρων της Κριμαίας Μουσταφά Κεμίλ, ο οποίος επικαλείται  «δικές του πληροφορίες από την  τουρκική εθνικιστική οργάνωση  Majlis των Τατάρων», η Ρωσία μετακίνησε στην  Κριμαία έξι πυρηνικές κεφαλές στην Χερσόνησο αυτή.

«Σύμφωνα με τα στοιχεία μας, η χερσόνησος (Κριμαία), διαθέτει τώρα και  πυρηνικά όπλα. Πληροφορίες των υπηρεσιών πληροφοριών των Τατάρων  Mejlis έχουν αδιάσειστα στοιχεία ότι μεταφέρθηκαν τουλάχιστον  έξι πυρηνικές κεφαλές»,  δήλωσε ο Dzhemilev.

Οι ίδιες «υπηρεσίες πληροφοριών» δεν διευκρινίζουν αν είναι απλές κεφαλές χωρίς πυραύλους  ή πύραυλοι έτοιμοι για εκτόξευση...
ΠΗΓΗ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...